26 °

max 26 ° / min 14 °

Ponedjeljak

29.04.

26° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 12°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Četvrtak

02.05.

18° / 13°

Petak

03.05.

15° / 10°

Subota

04.05.

16° / 9°

Nedjelja

05.05.

18° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Region

"Moj sin poznaje dječaka koji je pucao, bio je žrtva vršnjačkog nasilja: Pisac Dušan Nedeljković o masakru u školi na Vračaru

Izvor: blic.rs

Autor: Ana Ašanin

  • viber

cetinje

Kako gospodin izjavljuje da je djecak bio "zrtva vrsnjackog nasilja"zasto je zatajio ljudski faktor,dali su roditelji djecaka zajedno sa skolskom upravom preuzeli korake bitne za normalizaciju odnosa ucenika(najlakse je bilo iz A u B) smjenu,dosta je tu nejasnoce,nazalost mrtve ne mozete vratiti.

Vukašin

@cetinje još da si pomenuo roditelje i one koji su vršili vršnjačko nasilje bilo bi ok...

086

Ja mislim da je krajnje vrijeme da se adekvatno pristupi problemu. Znači početi od same srži problema, a to je ne zavaravati se da imamo problem sa vršnjačkim nasiljem nego problem sa MALOLJETNIM DELIKVENCIJOM!! Nema smisla više slušati o vršnjačkom nasilju kad je problem mnogo ozbiljniji od toga.

Baba

@086 Tuga je kada se ovako nesto desi, da počne akcija na rješavanju problema. A oni su užasno veliki-mnogi su se smijali tezi da je osnovna ćelija društva porodica, a nama su svi problemi odatle. Društveni ambijent kreira se odatle, pa se odatle i počinje.Svako treba da radi svoj posao.

Boka

Vršnjačko nasilje je bilo nad ovim đetetom i onda su oni odlučili njega da prebace u drugu smjenu, kakav parsdoks... Umjesto da su tu đecu koja su vršila nasilje prebacili u neku drugu školu ili poslali u popravni dom. Ovako sve probleme rješavaju pod tepih...