12 °

max 20 ° / min 12 °

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 12°

Srijeda

08.05.

24° / 15°

Četvrtak

09.05.

23° / 16°

Petak

10.05.

23° / 15°

Subota

11.05.

21° / 14°

Nedjelja

12.05.

20° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Otrovni cinizam Matije Bećkovića

Izvor: Autonomija

Autor: Antena M

  • viber

Zoran

Bravo majstore! Hvala što si pustio cio tekst koji je u opticaju. Tako se i čitaoci ovog portala mogu obavijestiti šta Matija piše. A potom,nek svak sebe nađe u tom,istina li je ili nije.

jovo

Bećković je samo jedan u koloni Srba koje pedvodi Danga. A Danga je Vučić, on i niko drugi. Kad Srbi to budu shvatii bit će u ponoru iz koga povratka nema.

Deni

Mladic koji je izvrsio masakr u Mladenovcu pripadao je Americkoj, pardon Srbijanskoj Nacistickoj organizaciji. Ova Americka, pardon Srbijanska Nacisticka organizacija ima ista nacela kao i Hitler. Hvala Matija, mi bismo ipak bili Amerikanci.

@@@@

80ih godina prosloga vijeka pojavio se masovni ubica djece u SSSRu.Tek poslije preko 50 ubijene djece pocela je potraga jer masovne ubice ne postoje u komunistickim zemljama i i karakteristicne su za Amere.Ko zna koliko takvih je uhvaceno ili nije ali to se ne objavljuje za razliku od Amera pa......

Pravda d

Najvece zlo i nacionalista je Beckovic covek koi mrzi sve sto nije po njegovom

babaroga

Kad seoska narikaca ka Matija moze bit akademik to vi je srpska kultura…… dalja tumacenja su nepotrebna( vidite mu reference citati naroda iza crnogorski ognjista i mista bise)……. sve sto je sad napisao je cetnicka kultura nema veze sa amerikom i nirmalnom srbijom,

dagmar

Beckovic nije vrijedan pomena…..