14 °

max 20 ° / min 13 °

Srijeda

15.05.

20° / 13°

Četvrtak

16.05.

24° / 14°

Petak

17.05.

23° / 16°

Subota

18.05.

25° / 16°

Nedjelja

19.05.

26° / 18°

Ponedjeljak

20.05.

27° / 18°

Utorak

21.05.

26° / 17°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kultura

Ratna propaganda na štandu "Dečja literatura": Srbi protiv NATO

Izvor: Antena M

Autor: Antena M

  • viber

simklis

vise me brinu kupci ........ u centru u PEKO robna kuca kod..imate bibilioteku sveti sava i vrlo debelu knigu Crnogorske Ustase .... a pod ostrog kad podjete udjite da vidite naslove koji se prodaju ....alo pod nasim ostrogom

Jack Hustlle

Aj' da mi napravimo neki comic o tome kako su pokušali iskoristit VJ i rezerviste da konačno zametu krv po Crnoj Gori u vrijeme NATO bombardovanja. Pa je parlament donio Rezoluciju o građanskom miru koja je to sprijčila, razum pobijedio itd... Protiv njih se jedino tako može.

Jack Hustlle

Kad smo kod Boja na Kosovo ne zaboravite da će sledećeg vijeka u ovo vrijeme (ako nei prije) učit u školskom sistemu Srbije da je glumac Laušević ubio Murata...a ko će no cetinjanin jado !?

Branka

@Jack Hustlle Odličan komentar. Cetinje je dolina Bogova. Zato ga mrze, pokušavaju da ga ponize, pokore, dekontaminiraju. Njima je sve lažno od vjere preko istorije, kulture, nauke. Kradu tuđe jer malo svojega imaju a i ono što imaju sramotno je i krvlju natopljeno.

Jack Hustlle

@Branka Mogu se kladit da je današnja njihova istorija taman ka' ovo što sam u komentaru napisao ,naravno prilagođena tadašnjim uslovima. A i glumac koji je rođeni cetinjanin realno je veći heroj od istorijski nepostojećih likova kojima se diče .

Istina

Srbski vladika g. Grigorije se jedne prilike javno zapita :"zasto niko oko nas ne moze da zivi sa nama "?

Licina

Nije prvi put da se Svijet i Evropa ogrijese od Crne Gore, a ni poslednji. Vise puta su oni dozvolili nasoj " braci" da nas unistavaju i unazadjuju a to njima na nafaku nek ide a Nama na srecu i ovaj Slobodarski Duh koji nemogu Nikako da Utule i Ugase! Nikad i Nece!

nenad_mne

"Protiv NATO od 1991...."??? Sigurno su vjernici, pa pomisle li đe će im duša nakon ovakvg "zagađenja" mladih umova? Dječja literatura...? Šta očekivati u budućnosti?