21 °

max 21 ° / min 12 °

Srijeda

15.05.

21° / 12°

Četvrtak

16.05.

25° / 15°

Petak

17.05.

23° / 16°

Subota

18.05.

25° / 16°

Nedjelja

19.05.

25° / 18°

Ponedjeljak

20.05.

26° / 18°

Utorak

21.05.

25° / 17°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Region

Eskobar i Šole u Senatu: Radimo na produbljivanju odnosa sa Srbijom ali ”otvorenih očiju”

Autor: Biljana Jovićević

  • viber

d v

Već imaš obezbijeđeno "nagradno" nošenje klero naciste matije bećkovića po bgd palilulama i dodigovim ustipračama.

Nikola

Ovo sto su kazali Sole i Eskobar ima samo jedno ili dva objašnjenja. Ili su kompletni idioti ili ih je Vucic kupio kao sto je Grenela. Sramno sta su izgovorili!

d v

@Nikola Kupili su Tomos za svoju crkvu 1879 god za 1,5 miliona zlatnih svis franaka,a kamoli neće danas ovog gojnatog grmalja...prosti jadi da su samo njega...pa u USA simbol demokratije je magarac.

Andre

Da li je moguće da sistem u Vasingtonu funkcionise tako da ova dvojica korumpiranih podlaca mogu tako dugo da obmanjuju Stejt department i cijelu administraciju??? Pa ovo je skandal!!! Pa ne postoje zemlje iz opisa ove dvijice Vucicevih piona!!! Strasno na kakve je grane srozana americka dillomatija!!!

Ana

@Andre Problem je u tome što je vaš pogled na realnost iskrivljen.

jovo

Otvoreni Balkan je otvoreno žrtvo vanje Crne Gore kaokompezanciju za Kosovo. Pripajanje Srbiji je isto kao ono 1918, nestanak sa mape svijeta. Eskobar je korumpiran, nje gov zadatak je da zadovolji Srpske apetite.

IDITE_KUĆI

"Naš uslov je da se toj inicijativi prdruže svi jednako i budu ravnopravni. OB je jedina incijativa koja podrazumijeva i da Kosovo u njoj bude ravnopravno". Dokle ćete Crnom Gorom potkusurivati apetite Srbije??? Stop Otvorenom Balkanu! Ne želimo u Otvoreni Balkan! Vi ne brinete o CG!!!

sramotno

Ima li iko da izađe na ulicu i da Eskobaru i Šoleu kaže da NE ŽELIMO U OTVORENI BALKAN!!! NEĆEMO U J***** OTVORENI BALKAN! Eskobar - idi kući!!! Vučiću, ne damo ti Crnu Goru!!! Izdajnici, napolje! Ko potpiše ruke mu se osušile!

narcobaaar

Za taj otvoreni balkan ce te trebati da povecate budzet za izdvajanje odbrambenih sredstava jer ga bez toga nece biti a i sa tim jer cemo se odbraniti svim sredstvima i pocistiti sve anticrnogorske elemente pa bili oni i americki. bye bye narcobar

djuro vucinic

Niko se od Senatora nije sjetio pitat Eskobara kako mogu ici zajedno Otvoreni Balkan i Evropske integracije ,buduci da se insistira na nefunkcionalnu BiH zbog Dodika i Srbiji koja vuce za nos EU evo 15 godina .Odakle Eskobaru pravo da Rusko-Srpski faktor razdora sa EU ,uvlaci u tu pricu ?

mr

Ovo do sada što ste uradili, bilo je kao da ste bez očiju!

Ide vuk

Bolje je da ne radite ništa. Rezultati su problematični.

sičija

Ostavite nas na miru. Nećemo dozvoliti da Srbija i Kosovo rješavaju svoje probleme preko leđa Crne Gore. Nećemo dozvoliti da Crna Gora bude moneta za potkusurivanje nikome. Mi smo suverena država, članica UN, i to želimo da ostanemo, to zaslužujemo. Gospodin Eskobar ne želi da razumije Crnu Goru!

Dolores

Gospodine Eskobar, Vi otvoreno radite protiv Crne Gore, čineći joj štetu čije posljedice su nesagledive. Molim Vas, ostavite Crnu Goru da se vrati na put prema EU, izostavite je iz Vaših kombinacija sa Srbijom, iz čijih kandži smo se jedva iskobeljali 2006.g. Stop Otvorenom Balkanu! Ne želimo OB !!!