15 °

max 20 ° / min 13 °

Utorak

07.05.

20° / 13°

Srijeda

08.05.

23° / 13°

Četvrtak

09.05.

24° / 15°

Petak

10.05.

23° / 13°

Subota

11.05.

21° / 12°

Nedjelja

12.05.

21° / 13°

Ponedjeljak

13.05.

21° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Minut ćutanja bio bi pošteniji

Autor: Antena M

  • viber

jovo

Ovo je priča bez kraja. Ako vlast piša po slobodi, po krvi, po grobovima svojih predaka, to radi sebi, svome, svome obrazu. Crnu Goru niko nije uspio da ponizi, sem njeni izdajnici. Zato, istaknimo SLAVNU ZASTAVU na domovima za VJEČNU C. GORU.

Milenam

@jovo Odlican komentar na sjajan tekst

Novljanin

Na cijelom naselju Topla u H.'Novom,samo tri porodice su istakle na svojim balkonima zastavu Crne Gore.

Da je vječna!

Bravo Darko! Nikşić je i horom iz škole "Jagoš Kontić" i feštom na trgu pokazao da kad se hoće, a i može branit država! Belveder nije pao! Osmijeh Ljubov nas čuva od zle ruke! Sretan nam Dan nezavisnosti i Vječna je Vječna!

Sanja

Krivi smo mi sto smo pustili da nam drzavu urnisu jedan dritan, jedna bozena i jedna suada .

roki

Bravo Darko. Zasucimo svi rukave i nastavimo "borbu". Krajnje je vreme da se svi trgnemo. Mora se ići od kuće do kuće, od uva do uva. Nema nam nazad...samo ZAJEDNO

Boka

Tačno tako, ali sad nećemo stat! Vječna je Crna Gora!!!

Katunjanin -Miogost

Svaka čast Darko, na ovome što ste im napisali, ako obraza imaju dovoljno je , a ako ne , džaba je nekima , kiš , guiś, svejedno Hvala i u ime svijeh nas , koji bi im to htjeli ,i željeli reći, da smo u podesnoj mogućnosti.

Ante

Moj komentar glasi: CRNOGORCI, VAS NE MOGU RAZUMIJETI. GUBITE DRŽAVU, A VI TO PASIVNO

Mojaš

Darko,opet glasno ćutiš na zaslugu DPS i SD za ovo stanje,zašto?Zašto si dozvolio da ti,kao izvorni suverenista danas više braniš DPS od samih članova i funkcionera DPS-a?Crna Gora je vječna i bez DPS vjerovao ili ne.

Nikola

Mojas@ Ja mislim da si ti ili jedan obican pokvarenjak ili budala, a mozda si samo bot. Ako ovaj tekst mozes da tako komentarises onda je veliko pitanje kako si naucio slova. Stvarno mi nije jasno sta Antena glumi pustajuci komentare pacijenata Vesti i In4s.

KUCH

ZA vrijeme vladavine ovog malog kustrave kose ne spominjem mu ime * Crna gora je vise licila Na Africke dzave narocito Ugandu Ove dvije godine i mi smo imali naseg AMIN DADA-u *Da ne ureknem Crnu Goru Moze da ti udje u kucu

KUCH

ZA vrijeme vladavine ovog malog kustrave kose * Crna gora je vise licila Na Africke dzave narocito Ugandu Ove dvije godine i mi smo imali naseg AMIN DADA