20 °

max 20 ° / min 12 °

Srijeda

15.05.

20° / 12°

Četvrtak

16.05.

24° / 15°

Petak

17.05.

23° / 16°

Subota

18.05.

25° / 16°

Nedjelja

19.05.

27° / 18°

Ponedjeljak

20.05.

26° / 18°

Utorak

21.05.

26° / 17°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

"Nož, žica, Podgorica"

Autor: Antena M

  • viber

wanemacher

Bravo Darko!!! Konacno! Pravo u centar!!! Ovo je tuga i sramota dokle smo dosli. Ali, ocito smo sve i zasluzili. To smo mi, na zalost…

Profesor

Sramota, užas i jad... Ne želimo opet 90te, nemaštinu i rat! Ima li koga u državnim institucijama da ovaj užas spriječi, đe su pošteni Srbi i pošteni popovi crkve Srbije da kažu javno stop ovome što nam se svakodneno dešava i što nam se sprema, đe ste ima li vas???

saci

Sve si dobro reko, alji nažalost nije niko živ da to čuje, Jer počev od predśednika pa do najmanjeg funkcipnera policije, ministra za manjin,niko to nije čuo jer i oni misle isto. Kako onda da ne upotrebljavaš izraz Pihhhhhh.

Božović Brano

Bravo Darko,uvijrk patriotski ali ovok puta bez pardona.Istina i brk u brk imenom i prezimenom bravo!

jovan

Svjedoci smo, nažalost kako se tone u san, mrtvi san. Ako ga bude, buđenje će da bude dugo i bolno. Sve smo viđeli, a ništa naučili. Krv se nedužna lila oko nas. Srebrenica je najviša bruka sramota, čemer, tuga. Ko je to doziva posred CG? Njena vlast.

BeLveder

Ne mogu da kažem bravo Darko (iako je Darko zaslužio svako bravo) jer me je Darkov tekst, po ko zna koji put, ostavi bez teksta....Samo ćutim i osluškujem tišinu... A tišina zna da bude glasnija od buke....

Mina

Bravo Darko po 1000 puta. Ovo je čojski i viteški tekst o našoj stvarnosti.

Simoklus

Zasto mi podgoricani kad smo glasali za Injac ....koprivicu Dajka i ostale ... Mrznja trazi novu izvor i na kraju ce doci do sebe jer neki nijesu pravi srbi. Uoamet se Crnogorci bez nasih glasova nikad nebi bili vecina ...ura demokrate pes ... NE i NE

momo

Genijalno. Ali neće moći da prođe. Svi koji vole ovu državu su braća, zato neće moći. Braća po krvi i po jednome Bogu. Povampireni bradati kamaši, treba da znaju to.

atrofija

Zavjetnici i Tvrdoš NK debili su fizičko obezbjeđenje Crkve Srbije. Ona im hrani atrofirane mozgove idejom o klanju. Njihov član je Šubara predsjednik NK koji nemilice daje pare Crkvi Srbije. Oni su postavili i čuvali onu ceradu sa slikom Amfilohija na fasadi NK zgrade. Svi su to mirno posmatrali.

mr

Ne oglašavaju se ni Preśednik ni Premijer... Da li je ovo za njih o.k.!? Sve su prilike... Tužno, mučno, a iznad svega opasno! Sad već se mora biti spremno na sve!!!

Vanja

Bojim se da ovo nije nesposobnost ili losa procjena nasih "bijelih gospodara". Bojim se da je ovo bila namjera i cilj.

Realno

To vam je sve odgovor na mržnju, srbofobiju i rusofobiju koju godinama širite. "Četnici, šubara, crkva Srbije" itd. Napravićete generacije koje će vas mrzeti ...

DON QUIJOTE

@Realno ...Zamjenio si teze veoma "nerealno".Zar je neko mrzio Srbe u bivšoj YU? ČETNICI su unesrećili toliko ljudi i pobili nejač. Mržnja je u vama koji nam uništavate živote. Ali uvijek se završavalo kao i do sada. Razmisli kako.