20 °

max 25 ° / min 15 °

Subota

18.05.

25° / 15°

Nedjelja

19.05.

26° / 18°

Ponedjeljak

20.05.

26° / 17°

Utorak

21.05.

27° / 17°

Srijeda

22.05.

21° / 15°

Četvrtak

23.05.

23° / 14°

Petak

24.05.

26° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dijaspora

Abazović nekoliko puta na Kosovu ali se nikada nije interesovao za zajednicu Crnogoraca

Autor: Antena M

  • viber

td

Svaki Premijer CG,pa i ovaj slučajni, trebao bi pokazati interesovanje za Crnogorce na Kosovu,ali baš Crnogorce koji su odani Crnoj Gori i koji ne drže šajkaču kao rezervnu /paradnu/ opremu. A što se tiče samozvanog i ni po čemu zaslužnog tzv.predsjednika Vujičića,dobronamjerni savjet svima-bježati od njega.Zbog njega- sada i prije.

mr

Imao je preču... Trebao je, po nalogu Beograda, braniti interese Srba... A za, tamo njih, Crnogorci ne postoje! Pa kad je čovjek lojalan tuđoj državi, a ne svojoj, onda to izgleda upravo kako ste naveli!

JF

Vecina albanca su posteni i casni ljudi,ali ovaj Dritko pripada onoj vrsti nesoja koja mrzi nas,zali boze sto je iz fine familije kako neki kazu??

Bajo

Nikakva fina familija . Njegov i otac njegovog druga Kurtija iz ANB su bili dugogodisni uspjesni agenti UDBE . To znaju svi malo stariji stanovnici Ulcinja .

Katunjanin-Miogost

Da mu može biti ' u čašu vode popio bi sve Crnogorce. A kako onda od njega očekivati , nešto dobronamjerno i korisno.

Boško Agram

Treba tražiti od Kosova da CPC služi u crnogorskim manastirima po Metohiji. I da joj se isti vrnu. To je trebalo tražiti u vrijeme priznavanja Kosova, kao uslov, ali nikad nije kasno...

dzemal

Sve kukate a najvise zlocina ste pocinili po regionu. Kakvi ste ljudi pitam se. Gdje god niste na vi na vrhu vlasti vi non stop placete a samo li vas zapane odmah pokusate da unistite da potlacite. Ja sam pretuzan, sto sam rojedn medju vama Srbima a da nisam znao ko ste vi. Sad znam.