26 °

max 26 ° / min 17 °

Nedjelja

19.05.

26° / 17°

Ponedjeljak

20.05.

26° / 18°

Utorak

21.05.

27° / 17°

Srijeda

22.05.

21° / 15°

Četvrtak

23.05.

22° / 14°

Petak

24.05.

23° / 15°

Subota

25.05.

21° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Religija

Vladimir: Na sudu rušimo sramni “temeljni ugovor”

Autor: Antena M

  • viber

Onogošt

Polako sve će doći na svoje mjesto.Okupatori u Crnu Goru nikad nijesu dobro prošli.Prava vjera i nebeska pravda postaviće sve na svoje mjesto.Bog veliki sve vidi !!!

Katunjanin-Miogost

Ajde sa srećom više, da i Mi Crnogorska Pravoslavna Crkva , krenemo da se bavimo svojim bitisanjem i pravom na život i postojanje.

Stanko

Ovo nije CPC sa Mitropolitom Mihailom, ovo je nezavisna crkva od nje i u raskolu sa CPC. Mi smo fenomen, imamo dvije zavadjene crkve, a nijedna jos uvijek ni blizu autokefalnosti.

Jo Radan

Samo tako naprijed, to se mora ponistit..Bravo, puna podrska.

jovo

Tako je gospodine Lajoviću. Ukradeno se mora vraćati, a Abazoviću suditi za nedjelo nezapamćeno u istoriji.

Zbunjivanje

Lajovic je provokator, poslan da stvara razdor u nasoj jedinoj Crnogorskoj pravoslavnoj crkvi! Kakva Pravoslavna crkva Crne Gore, prevarantu jedan! Poslali su ga isti koji su avo ovo vrijeme burgijali protiv nasega Vladike Mihaila. Bagra, koja je sa ristom ćirovim radovićem, iskopala grob Crnoj Gori. Bagra, koja je tridesetogodisnjim podrzavanjem srpske crkve u Crnoj Gori, uništila šansu za reafirmacijom Crnogorske pravoslavne crkve! Svi znamo koja bagra i do čega je dovela državu i CPC.

Brat u Hristu

@Zbunjivanje Nisi u pravu i moliću Boga za tebe. Pravoslavna Crkva Crne Gore je potpuno u eukarističkom jedinstvu sa Crnogorskom Pravoslavnom Crkvom te imaju isti cilj. Mitropolit Mihailo i Vladika Vladimir složno djeluju, te ako Bog da veoma brzo će služiti zajedno liturgije Crnogoskome narodu.

Tara

@Brat u Hristu Imate pravo..Pitam se..zasto Vladika Mihailo..nije ovaj slucaj"temeljni ugovor"pokrenuo.. Malo sam razocarana..od naseg Vladike Mihaila..nista ne preuzima..ponekad se javi i kritikuje...Nama treba Crnogorski Otpor..da sve povratimo..sto nam je ukradeno...

ps. 2

https://www.portalanalitika.me/clanak/lajovic-opomenut-pa-zauvijek-iskljucen-iz-cpc

djuro vučinić

E moj Lave,ne šali se. Vjeruješ li Ti u ovo što pišeš i u naše sudove. To je neki pojedinačni incident,šutiraju se predmetima...

Licina

Od Pljevalja do Ulcinja i od Herceg Novog do Rožaja, svaki pedalj je bio a i opet biće prvo Crnogoraca a ostali su ka i vazda Dobrodošli i da žive i da ostanu uz samo jedno malo pravilo.. poštujte Državu i njene Zakone. Ko je god voli Crna Gora dva puta više vraća i daje!

Zora

@Licina Nismo te mi iz Pljevalja , Berana... dobro culi pa dodji kod nas da nam to ponovis !

Soko

@Zora nema potrebe da slušaš, samo čitaj i biće ti valjda jasno, i ti i oni iz Pljevalja i Berana