23 °

max 25 ° / min 18 °

Ponedjeljak

20.05.

25° / 18°

Utorak

21.05.

27° / 17°

Srijeda

22.05.

21° / 15°

Četvrtak

23.05.

22° / 13°

Petak

24.05.

22° / 13°

Subota

25.05.

24° / 14°

Nedjelja

26.05.

19° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Pavličić: Abazović mi dao besu za visoku funkciju u MUP-u, ja za njega garantovao kod Amfilohija; Fićko, Cerovo i Barbika razvalili URU

Izvor: Antena M

Autor: Antena M

  • viber

Janko

Taman si ko Dritan..ista fela. Idi sad litijaj.

Marko

Mene iskreno čudi da mnogo ranije mnogi nijesu počeli iznositi istinu od Dritanu. Vjerovatno se plaše gnijeva sujetnog diktatorčića. Jadi ga čekaju kada i definitivno postane običan građanin!

Baka

Jedva to cekam. Dritan bez imuniteta. Nikom onda nije vise potreban . I sta midlite da ce mu se desiti u narednih , npr . godinu dana ? Ne znam , pitam za druga .

Life

Besu daju Albanci katolici. Tako da ako je ovaj čiko vjerovao u besu Dritanića, sam sebe je lagao.

BMX

I sta hoces sad ?! Da svi placemo i lelecemo sto te mali kudravi izradio a ti jadan litijiao i "garantovao za njega" kod popova . Dobio si sta si zasluzio i sad mozes jedino opet na litije da dobijes mjesto u MUP - u

VojoS

Ovaj je ljut što ga je Dritko ispalio za funkciju a što je urnisao Crnu Goru njega ne zanima. Tipičan moralni lik litijaša i nije mi jasno kome se on ovo žali. Svi koji ste podržavali TU ste ista izdajnička sorta.

Licina

Ben servito.. dobro "čašćen" rekli bi Italijani. Na pare većina poleti zaslača se fotelja, moć i profiti pa kad na kraju (većinom puta) vidite i svatite da to nije to onda.. sad mogu da opružim jezik i otkrijem istinu. To ranije niste mogli? Da, dok se profitira ćutanje je Zlatno!. Formula uspjeha.

pa_jes

@Little, Barbika je punjena plastikanka koja služi za zabavu ...

Marko

Neka te je izvaljo,bolje nisi zasluzio.Izdati svoju domovinu veci je grijeh nego izdati poroducu.

Đoko

Drži se ti Kirbija, neka ti policija da ti opet ne stavljaju lisice na leđa...

Bar

To mu je jedina ispravna odluka,taman ti je učinio.

Gavrilo

E ko te zna, ovo je pozitivna reklama za Abazovića.

Zlo i naopako

Ovo,ako je tačno,budi zebnju da je CG premrežena novcem i kriminalom u organizaciji spoljnjih faktora.Ovde se partije i potrebna infrastruktura stvaraju preko noći. Čime? Hajde pokušajte pa ćete stati na nedostatku novca, logistike i simpatizera. Ovo je użas i bezumlje.

Bluesky's Friend

Iz izjavljenog se vidi da je Tvoj motiv ulaska u stranku, kao i djelovanje u njoj, bila je materijalna korist, funkcija, uhljebljenje a ne nikakvi politički ciljevi ili ideali! Svakome ko iz sličnih pobuda radi što si Ti radio, želim da prođu u najmanju ruku kao ti, ili još gore!!!