25 °

max 25 ° / min 12 °

Nedjelja

12.05.

25° / 12°

Ponedjeljak

13.05.

22° / 12°

Utorak

14.05.

16° / 13°

Srijeda

15.05.

19° / 14°

Četvrtak

16.05.

21° / 14°

Petak

17.05.

22° / 15°

Subota

18.05.

26° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Pješčani sat

PJEŠČANI SAT: Jelica Mašković - heroina Četvrte crnogorske proleterske udarne brigade

Izvor: Antena M

Autor: Antena M

  • viber

Rosa Luksemburg

Hvala Anteni na danas neophodnim, casovima istorije

Licina

Slava ti Vječna i Hvala Beskrajna. Ugledajte se na ovakve Crnogorci i neradite i nečinite Dovijeka iste greške.. a to JE Zaboravljanje.

MarkoCt

Kad pišete tekst provjerite ga prvo...kakve veze ima Špiro Mugoša i 1924 god... Neozbiljno

Nikac

Ne mlati, vidis fino da je stamparska greska i hoces da citac tekst kompromitujes. Ovajav tekst. Mirises na cetnicinu, Maśa.

MarkoCt

@Nikac Drugi način da im kažem za grešku ne postoji. I da, neozbiljno je, ovakav text mora da prođe korekturu, lektora i slično... Ovo bi svi shvatili kao dobronamjeran savjet osim tastatura crnogorac kao ti...

Nikac

Dobro je to, junačino. Postoji fin nacin da se ukaze na gresku, a postoji i ovakakav kao tvoj.

sičija

Anteno M, pravo ime, simbolika antene koja ljudima odašilje talase crnogorskog bića i njegove suštine. Antena M je pamtiša, stamena gromada, medijska okosnica NAS koji se ISTINOM hranImo, koji pulsiramo žudnjom SLOBODNOG NARODA koji nije svikao, i NEĆE, Iispod pokrivača čekati potonju uru!

Petar

Čudni smo mi ljudi. Umjesto da se zapitamo mozemo li pomoci Anteni da opstane u ambijentu progona i prijetnji, prljave kampanje koju protiv urednika i redakcije vode svetosavski botovi i rezimska posluga, Marko Ct im s visine drzi bukvicu zbog stamparske greske. Bas sam se iznervirao. Ne zasluzujemo mi ni Antenu, ni Darka, ni bolju CG od ove.

MarkoCt

@Petar Veći je prijatelj Anteni i Darku onaj koji im ukaže na grešku nego onaj koji je prećuti... A Darku nije prvi put da je meta i odbraniće se on i od svetosavaca i od prijatelja ka' ti što si... Śedi kući i navijaj...ja i Darko se vidimo na neke nove proteste i neke nove Belvedere...

Orlov krš

Jedan od tih junaka slavne Četvrte crnogorske,proleterske brigade,koji se nije vratio je i moj ujak devetnaestogodišnji Nikola Jovićević. Poginuo je kao puškomitraljezac u borbi na Vilića guvnu na planini Raduši u Bosni,braneći ranjenike u Prozoru. Slava crnogorskim herojima!

Jovanka

Hvala Anteni u ime porodice Maskovic a vjerujem i svih antifasista nase domovine, na lekcijama istorije kojima se Jelica i svi nasi heroji cuvaju od zaborava.

COL

Prilikom vješanja Gojka Kruške na Cetinju, jedan od prisutnih četnika je izjavio : ,,Mi moramo izgubiti ovaj rat, jer mi nemamo ovakvih junaka"...

sičija

Ovakva ljepota i mladost dala je sopstveni život za slobodu svih nas, za slobodu koja je umjela da pjeva i da nam podari napredak i razvoj, mir i slogu. A danas bi neki da takve žrtve izjednače sa kvislinzima, kukavicama koji se klanjaju tuđim imperijalnim željama. E, NE MOŽE! NIKAD! Jeco - slava ti