18 °

max 21 ° / min 13 °

Petak

10.05.

21° / 13°

Subota

11.05.

22° / 11°

Nedjelja

12.05.

21° / 12°

Ponedjeljak

13.05.

20° / 14°

Utorak

14.05.

21° / 13°

Srijeda

15.05.

22° / 13°

Četvrtak

16.05.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Društvo

"Leleču Turci, kukaju bule": Sekretar podgoričkog parlamenta u transu (VIDEO)

Izvor: Portal Analitika

Autor: Antena M

  • viber

Bajo

Pa taj jedan moze dobiti 10% od onih koji glasaju . I naravno da ce odustati od kandidature.

58SINDON

@Ljiljana NEKA SRBIJA SE SELI U RUSKU FEDERACIJU DA BUDU SRBIJANSKI MANJINI

Marina

Za kojim stolom su bili Jakov i Milojko sa njihovom svitom?! Cetnicki dernek Spajicevih i Jakovovih evropejaca! Jesu li im se sinoc pridruzili ovi iz Ure, Bosnjacke i Sd?! SRAM VAS BILO FASISTI!!!

Di

Strašno! Od Andrije Mandić pa ostali, svi ostavke. Pozivamo Spajića da smijeni ovu "sramotu" od Mandića. Od Borovinić Bojović je teško očekivati smjenu, jer je "blizu" crkvi i dijele isto mišljenje.

Ebnm

@Di A Spalić i Milatović nijesu daleko od crkve ? Crkva ih je dovela iz svijeta da nam izgase svijetlo i unesu mrak.

Baja

...zar ovo treba komentarisati? samo im kame fale.

marjan

Što se čudite? Nijeste valjda mislili da ce pjevati: "Po šumama i gorama...." Četništvo je njihova ideologija i oni to ne kriju

Javor

I sad neka neko kaze da je ovo izolovan slučaj, kada se ovo ponavlja iz dana u dan. Procijenite, vi čestiti Crnogorci, ako vas ima(?), koliko je sve ovo bezazleno i kako se osjećaju Bošnjaci Crne Gore u ovakvom okruženju?

Dajana

@Javor koji crni Bošnjaci, njima ovo ne smeta, oni su bili u bivšoj četničkoj vladi.

Legenda

@Dajana uvijek su muslimani albanci i manjine na novu bile od ovakvih.Nijesu radili protiv interesa CG.Ua razliku od tvog komentara prećutacu to crni.Nije lijepo.Da nije bilo muslimana i albanaca sa dijasporom koje čine oko 18 pošto glasača još bi bile kokardee ovđe

Javor

@Dajana, kad bi ti bilo šta više znala od toga da mrziš "crne Bošnjake", nebi pisala nebuloze. Biti u 'svakoj' vladi sa svojim procrnogorskim korektnim programom, znači umanjiti negativan rad te iste vlade.

Orlov krš

@Javor Čestitih Crnogoraca ima,ali su i oni ugroženi u svojoj vlastitoj kuċi od četničke bulumente!Što se tiče bezazlenosti,ništa ovđe nije bezazleno,ali zato svi treba zajedno da se odupremo narastajućem fašizmu,jer institucije sistema se prave mrtve!

Javor

@Orlov krš, znam je mnoge časne i čestite, cojske i sojske Crnogorce, kojima skidam kapu. No nažalost u manjini su, a i podobar broj onih iz procrnogorskih partija su nekad bili na liniji ovih drugih. Radi podsjećanja: Bukovica, deportacija, Struci..., sve se događalo davno prije ovih.

Javor

Strasna poruka Bošnjacima. U ovolikoj masi razuzdanog četničkih slebenika, da se ne nađe ni jedan čestit čovjek, da makar upozori na pogubnost ovakvog orgijanja, na međunacionalne odnose?

luka

Bošnjaci i Alnanci su veliko razočarenje, zbog vlasti sada su viđeli šansu da razbiju CG. Hoće svoje etničke kao u BIH, Još nijesu svesni ko su četnici,