18 °

max 25 ° / min 18 °

Nedjelja

19.05.

25° / 18°

Ponedjeljak

20.05.

26° / 17°

Utorak

21.05.

26° / 17°

Srijeda

22.05.

20° / 15°

Četvrtak

23.05.

22° / 13°

Petak

24.05.

24° / 15°

Subota

25.05.

23° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Bilčik: Neće biti prečica na EU putu, političke snage umiješane u pokušaje podrivanja proevropske i proNATO orijentacije Crne Gore da ostanu po strani

Izvor: Portal Analitika

Autor: Antena M

  • viber

Drago

Bilčik najzad konkretan , bolje ikad nego nikad . Ka Evropi što pre ...

Ćetna

EU i dalje prijeti, a ovi završavaju “posa’”. Drže sva ključna mjesta u državi i 100% provode svoju politiku. Pošto i opozicija ćuti i pristaje da im parlanentom presjedava četnički vojvoda, sve u redu. Svi se nadaju mrvicama vlasti! DPS sprivodi “neposredne” izbore, a imaju samo jednog kandidata, SDP vlada na Cetinju sa istim izdajnicima, a saopštenjima ginu za Crnu Goru. Albanck ćute dok ovi pjevaju četničke pjesme, Bošnjaci stidljivo čekaju rekondtrukciju i svi srećni.

Di

Ne znate Vi sa kim mi živimo. Ne znate da nas brišu nacionalno, da u jednom danu popišu preko 40.000 ljudi, da nam brišu nacionalnost, zvanično priznati jezik, fakultet. Nijeste čuli i ne razumijete njihove pjesme i "balove" na kojima se ponašaju kao najveći uličari, a sa njima sjedi pred.Skupštine

Tara

Gospodine ..Bilcik..imate pravo..imate moj glas..CG..vladaju fasisti..sve je receno..CG i njen Ustav-zakon se ne postuje..Oni se izrugavaju..a u tom poslu ih podrzavaju albanci..a mozda ce i jos neke manjine..uci u ovaj nesojski..antidrzavni posao..Nasa drzava..se nalazi u opasnosti..

Sve vi cvjetalo

Ko se nada u "zapadne patrnere" neka se sjeti kako su nam drzavu uzeli 1918 potezom olovke. Podrzali su nas samo kad im je odgovaralo da Milosevica skinu. Zabolje njih za CG. Tako da moji tastatura Crnogorci, demokratski na ulicu, iskazimo protest protiv fasizacije CG.

Mila K

Ko ovom amateru šta vjeruje kad se prosuo oko izbora u Srbiji?