14 °

max 19 ° / min 13 °

Srijeda

15.05.

19° / 13°

Četvrtak

16.05.

24° / 14°

Petak

17.05.

22° / 16°

Subota

18.05.

25° / 17°

Nedjelja

19.05.

28° / 18°

Ponedjeljak

20.05.

25° / 18°

Utorak

21.05.

23° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Društvo

Prva naplata zbog Bratićkine "čistke" došla na red; Volkov: Vojinović nije prihvatio mirno okončanje sporova pa sada građani plaćaju odštete

Autor: Antena M

  • viber

Tara

Nije fer..da gradjani placaju..ako neki politicari/ka..radi protv zakona drzave CG..Ona treba da se kazni..i ona mora da isplati..svim ostetu...! Zakon se mora mijenjati..poiticari ne smiju raditi..sto je njima volja..no sve po zakonu..!

Natasa

Ovo sto se desilo ne direktorima nego prosvjetnim radnicima, jer oni nijesu dosli sa ulice već iz učionice i škole, je sramno.Gdje ste bili profesori, nastavnici , učitelji….? Mislili ste samo o sebi- “mene se ne tiče, samo neka mene ne diraju “a sada štrajkujete za povećanje plata,a oni su na ulic

Katunjanin

@Natasa --Bravo Natasa, dok je takvih kao ti ,ima nade . Ima nas koji se grcevito bore za gradjansku Crnu Goru ali nas Antena M pomalo sjecka u izjavama- iz obzira prema onima koji nam jamu kopaju !

Pčelica

@Nataša a kome, jesi li svjesna

Invictus

Šteta što zakon ne prepoznaje opciju da se njoj lično na kućnu adresu dostave sve ove presude, pa nek ih ona plaća. Baš da vidimo bi li vjerni narod™ uskočio da joj pripomogne, mada slutim da njihova solidarnost ne doseže toliko daleko :)