18 °

max 25 ° / min 17 °

Nedjelja

19.05.

25° / 17°

Ponedjeljak

20.05.

26° / 17°

Utorak

21.05.

26° / 17°

Srijeda

22.05.

20° / 15°

Četvrtak

23.05.

22° / 13°

Petak

24.05.

24° / 15°

Subota

25.05.

23° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Društvo

U petak smjenjuju Brđanina? Zakon ne dozvoljava da Šaranović bude "koordinator" UP

Autor: Antena M

  • viber

Stars

Spajic potpisao kapitulaciju u borbi protiv Demokrata. Poraz profesionalizma i poraz depolitizacije policije.

ljeposava

Ko se boji Brdjanina?Sto su se upregli demokrate i Ura da ga sklone po cijenu gaženja zakonskih propisa po ko zna koji put.Dritan Abazovic smjenjuje ljude kao da je kapo dei kapi,naravno uz pomoć demokrata.Ovo postaje prica za seriju kriminalističku .Sta stoji iza svega valjda ce javnost saznati.

ućutiihBrđanine

Crvene Kleptokrate finansirane novcem škaljarskog klana a glumeći lake i ćutljive k..ice, znajući da se ništa ne pitaju pokušavaju na štetu i vriskom da izboksuju šaku mjesta od rasutog PES i premijera koji je samo lutka za ..njenje. Brđanin opet kao kukavica umjesto da progovori što zna da zadrhte.

Nikola

Zakon ne važi za njega kao što nije važio ni za Dritana. Imamo dosta takvih Mandić, Danilović, Dobričanin, Raonić, Otašević, direktor policijske akademije. Bečić i mnogi drugi koji sebe smatraju svemogućim

Mila K

Obavezno da kmerići slome još koji zakon. Ionako se Spajić predao i postao obsolete. Obaviće kmerići sva svoja nepočinstva.

Zeljko Kascelan

Kad bi svi navijaci iz beogradske arene i stadiona, krenuli da oslobode Kosovo,zavrsili bi to za 1 dan.Isto tako,kad bi svi koji pisu komentare po portalima pod laznim imenima,iz fotelja,izasli na proteste,pobunili se...oslobodili bi Crnu Goru od klerofasizma,srpskog nacionalizma,za jedan sat

Bozovic Brano

Uvazeni Zeljko,100% ste u pravu,ne trebaju nam price obavestenja.Treba nam konkretni potezi,nasi preci branili su svoju drzavu iz sume.Sada na zalasku svog zivotnog puta,isto mislim kao prije pocetka borbe za nezavisnu CG.Za porodicu i svoju drzavu i zivot se daje.