18 °

max 21 ° / min 13 °

Petak

10.05.

21° / 13°

Subota

11.05.

22° / 11°

Nedjelja

12.05.

21° / 12°

Ponedjeljak

13.05.

20° / 14°

Utorak

14.05.

21° / 13°

Srijeda

15.05.

22° / 13°

Četvrtak

16.05.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Žarković: Put izlaska iz krize - jedinstveni front crnogorskih patriotskih snaga

Autor: Antena M

  • viber

Drago

Ujedinjene crnogorske snage će pobediti ... AKCIJA što pre !

Bozo

Zasto PES, kao proklamovano crnogorska partija, ne podrzava Crnogorsku Pravoslavnu Crkvu? Ili ce kao rahmetli DPS da cim se dovati vlasti druguje sa SPC?

goran1234

Ko ti reče da je PES takav taj te zeznuo

Bozo

@goran1234 CEP misljah, PES je pokazao sto je

d v

1-Novi povijesni početak suverene i nezavisne države Crne Gore moguć je samo ako se pod jedan barjak – crnogorski nacionalni i državni barjak – okupe sve političke i intelektualne snage Crne Gore kojima je stalo do CG i lične slobode.

d v

2-Okup ima smisla ako je na jasnom ideološkom programu crnogorskog suverenizma i političkom programu odlučne borbe protiv velikosrpskog klerofašizma! Samo jedinstvenim suverenističkim blokom – suspregnutih sujeta, rivaliteta i politikantskih mjesečarenja – moguće je spasiti Crnu Goru.

Cuca

D. V. Nemože biti zajedničke borbe bez uključivanja CPC. Crna Gora ne može biti nezavisna a da nam u kućama ulaze i špinuniraju stpski popovi! Tačka. Najače oružje Srbije protiv Crne Gore je crkva Srbije ljudi. To mora biti glavni cilj CEP-a.

d v

3-Drugo, ključni arhimedovski oslonac za revitalizaciju suverenizma treba tražiti u prvom redu u crnogorskom nacionalnom korpusu. Crna Gora je dopala u teško povijesno stanje zato što trećina građana koji se nacionalno deklarišu kao Crnogorci podržava četničko svetosavske fašističke snage.

d v

4-..koje ruše Crnu Goru! Trećina Crnogoraca u Crnoj Gori danas održava na vlasti četništvo! Nije od presudnog značaja da li ih je u takav politički, povijesni i civilizacijski idiotizam gurnula pizma prema bivšoj nomenklaturi, velikosrpska propaganda, dezorijentacija u vitalnim političkim stvarima..

d v

4-...zastrašivanje popovskim kletvama ili instinkt trčanja za većim stadom. Ujedinjene suverenističke ideološke snage mogu proizvesti dalekosežni kopernikanski obrt u nastrojenosti biračkog tijela CG samo ako ovaj zalutali crnogorski korpus vrate spoznaji šta mu je politički i nacionalni interes.

d v

5-CG će propasti ako ne bude projektovana kao socijalna država! Propašće i ako ne bude projektovana kao država crnogorskog naroda i drugih naroda koji u njoj žive! To je pravi smisao multietničke demokratije. Sve drugo je tlapnja zazrpavanje sopstvenim pepelom.

d v

7-Kad smo se već našli na goloj ledini, pristalicama CG suverenizma ne preostaje drugo nego da se pokušamo revitalizirati i nanovo graditi „s zdrave zemlje.“ Mora se iznova s jasnom ideološkom suverenističkom platformom i ljudima CEP započeti nova borba za slobodnu suverenu i nezavisnu CG.

Bozo

Zasto CEP, kao proklamovano crnogorska partija, ne podrzava Crnogorsku Pravoslavnu Crkvu? Ili ce kao rahmetli DPS da cim se dovati vlasti druguje sa SPC?

Marko

Svaka cast, CEP mora doci na vlast da nas spasi, jedina nada!

Vladimir - Peśo Mrvaljevic

Hvala Bogu da neko da predlog kako treba raditi. kako bi se riješitli ove propasti Crne Gore . Velik pozdrav .