21 °

max 25 ° / min 15 °

Subota

18.05.

25° / 15°

Nedjelja

19.05.

26° / 18°

Ponedjeljak

20.05.

26° / 17°

Utorak

21.05.

27° / 17°

Srijeda

22.05.

21° / 15°

Četvrtak

23.05.

23° / 14°

Petak

24.05.

26° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Region

Čedomir Antić bi da oformi Republiku Srpsku u Crnoj Gori, sa sjedištem u Nikšiću!

Autor: Mia Zeković

  • viber

Alex

Ahahahaha, a dje nadje Niksic Cedomire, od davnijeh dana posjed i stub Crne Gore, dje od vremena kralja Nikole zive potomci svih bitnijih crnogorskih plemena. Ajd da rece Berane ili Pljevlja, e svakakvih "naucnika" ima.

Tara

Ova izjava..je napad na suverenu drzavu CG...Milatovic..kao Pres'ednik CG..mora da reaguje..granice treba da se zatvore..dokle se ovi fasisti ne izvinu .. On kaze..oni otome vec 5 godina razgovaraju..ko sa vama razgovara...Kovacevic..Mandic-Spajic-Milatovic-Knezevic..itd..???

marjan

Sto ce im Republika Srpska u Niksicu kad je Podgorica sve više Banja Luka, s dobrim izgledima da cijelu Crni Goru pretvore u Republiku Srpsku

Sjever

Bolje bi bilo nesrećni Čedo da brineš o budućnosti Vojvodine, o njenim mađarskim opštinama, o nemačkoj imovini i pravima proćeranih Folksdojčera, o rumunskom Banatu, o Srijemu, o težnjama Vlaha-Rumuna i Bugara u istočnoj Srbiji, o Bošnjačkim opštinama u Sandžaku, o preševskoj dolini...

Tara

ako sad Crnogorci ne djeluju...pokazacete se kao nistavna nacija..jadovi..placena fukara..

SjanNK

Snila baba sto bi bila rada ode Kosovo uskoro ce i Vojvodina i Sandzak nece tebe ni vama padat nam ni Niksic ni Crna Gora. Doma smo!!! Da je Vjecna! Bit ce Vjecna!

miki

Nastaviš li tako prorijedićeš-smanjiti broj srba na balkanu što se kaže staćete svi pod jednu bukvu, bukvo profesorska pa će se pričat bijo jedan Čdo ludi profesor u negdašnjoj srbiji.

Nikcis

Znas li ti Anticu da je Niksic crnogorski a ne srpski grad. Kralj Nikola kada je oslobodio Niksic od turaka naselio ga katunjanima crnogorcima, ne srbima nikako. Ne mlati Anticu. Ajde u Bugarsku malo se siri, ovamo neces.

Bodin

Okle je ovaj???Zna li on zašto unuk kneza Lazara ne pođe na Kosovo?Zna li on što je bilo u CG od 1499-1700 godine.Naravno da ne.Bakša III nije to smatrao svojim ratom,a drugo CG su vladale izborne vladike.

Nana

Ovo je razlog da se crnogorski suvrenisti kao i Bosnjaci i Albanci koji su ovij zemlji donijeli slobodu i ne zavisnost prestroje u jednistven bedem u odbarani od agresivnih srpskih novih Draza Ljoticevaca i politike SPC te njihovog financijera Vucica.