16 °

max 18 ° / min 13 °

Utorak

14.05.

18° / 13°

Srijeda

15.05.

20° / 12°

Četvrtak

16.05.

25° / 14°

Petak

17.05.

22° / 15°

Subota

18.05.

25° / 15°

Nedjelja

19.05.

28° / 18°

Ponedjeljak

20.05.

27° / 18°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Her Flik

Autor: Antena M

  • viber

d v

1-Kako je najlakše otkriti velikosrbina? Dovoljno je upitati ga da li se u Srebrenici desio genocid! tri Zato nije iznenađenje što svi “ministri pravde” u tri "vlade"negiraju genocid i svojim zaumnim “sofizmima”i ponavljaju sve velikosrpske fašističke “argumente” protiv haških presuda za genocid.

d v

2-Isto ili još radikalnije misli i Većina članova sve tri kvinslinške "vlade"i dijeli njegovo mišljenje i stav Isto o snebreničkom genocidu misli i sadašnja četničko fašistička na čelu sa novom macom popa macom.Nije li bečić odbio da se tkz cg visoki predstavnički dom izjasni o srebr genocidu?!

d v

3-Jasno se pokazuje i na ovome da su tkz parlamentarnu većinu stvorile tri klero četničke fašističke falange i da one ne mogu protiv svoje ideološke ćudi! Grdno se vara svako ko misli da bi lo koja od njih može preko noći promijeniti ćud i očovječiti i u pogledu Srebrenice,SS sveta i života CG.

Realista

Demokrate su partija bez stava i bez ikakve moralne vertikale, jedino su im bitne fotelje.

Milena

Sjajno ogoljavanje ovih opasnih i nekulturnih individua,ali ,dovoljno o njima govore njihovo obracanje javnosti preko saopstenja,da imaju gram pameti stidjeli bi se jeftinog rjecnika i zlih namjera.

Jovan

Sjajan tekst! Sramno je ko je na čelu MUP-a. Ovakav profil ličnosti je poguban za službu i ijedan dan više njegovog ostanka na funkciji ministra je nemjerljiva šteta poicijskoj službi. Smijeniti ga što prije!

roki

Bravo Djordje, sve isto mislim o njima kao i ti. Najkrace:beskicmenjaci

Bajo

A kako nece kad ih je osnovao KOS i stari kosovac Velizar K. Mislim da je i neki rodjak Ljalju. Srpske sluzbe su shvatile da ako u CG imaju samo srpske stranke , ne mogu prebaciti vise od 27% . I onda izvlace Ljalja , obucavaju ga da prica " gradjansku " pricu. Da ni na jedno škakljivo pitanje ne smije iskreno odgovoriti. Dok ne prevari gradjanski orjentisane birače. Obzirom da su se promjene same nametale , KOS ga je ubacio u pravo vrijeme .Uspjesno. Ali ne moze se varati vjecito.

Bajo

Oni moraju pokazati ko su. Uostalom oni koji su ih stvorili traze od njih akciju. No , to ima svoju cijenu. A i oni su tu dok se od njih ima korist .Dok izvrsavaju zadatke na rusenju CG . A svo to vrijeme moraju lagati javnost o vrijednostima EU . No , cim zagusti , pravac kod Joanikija po naredjenje. Makar je to sada jasno.

DON QUIJOTE

Nakon ovoga teško da se još šta može dodati. Pitam se ima li među prevarenim članovima Demokrata i njihovim glasačima pravih Crnogoraca-patriota. Ova nesretna bulumenta u dva broja užim sakoima ne može više prevariti ni malo dijete.Ovo je karikatura dostojna Alana Forda. Jadno!!!

Bozovic Brano

Dordije sa uzivanjem citam svaki tvoj tekst,izlisno je reci da si 100% u pravu.

Sramite se

Gdje vam je otpor? Gdje su protesti sa vise od 1000 ljudi? Ljudi van CG zakljucuju da vam nije lose.

Miro Bozovic

Odličan prikaz. Postovanje g. Scepovicu.