22 °

max 23 ° / min 14 °

Srijeda

08.05.

23° / 14°

Četvrtak

09.05.

23° / 15°

Petak

10.05.

22° / 13°

Subota

11.05.

22° / 12°

Nedjelja

12.05.

21° / 12°

Ponedjeljak

13.05.

21° / 13°

Utorak

14.05.

21° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Region

Prihvaćena preporuka da Kosovo bude primljeno u SE, iz Crne Gore jedan glas protiv

Autor: Antena M

  • viber

Zoran

Sad će svetosavci da istupe iz SE i kreće Briks.

Orlov krš

Nije veċinska CG bila protiv,veċ predstavnica velikosrpske Vučiċeve koalicije,kojoj je zapalo da se tamo nađe zahvaljujuċi PES. Spajić konačno mora pokazati na djelu da li će ka Evropi ili ka Putinovoj Rusiji i Vučiċevoj Srbiji!

miki

Orle potpuno si u pravu, sada treba da podnesu ostavke i mnogi iz vlade koji su većina kao i ova četnikuša. Vlada treba da podnese ostavku, Milatović da raspušti skupštinu koju vodi četnik njen saborac. Pod hitvo VANREDNI PARLAMENTARNI IZBORI-obrukaše Crnu Goru.

d v

Sve čestitke državi Kosovo i njenom rukovodstvu na istrajnom upornom opravdanom i zasluženom prijemu u članstvu jedne od najstarijih i važnih Evropskih institucija. Vaš primjer mora bit trajni pokazatelj svim ostalim narodima svijeta koji nemaju svoju državu kako se treba boriti za svoju slobodu.

Milena

Nije Crna Gora protiv,no zena cetnik koja je iskoristila svoju poziciju da kompromituje drzavu,sjutra moze da glasa da se Kosovo napadne,gdje su adekvatna ministarstva da reaguju,sramota.

Pivljanin

Jeli ovaj crnogorski glas protiv po nalogu premijera ?Očekujem da se oglasi Đeljošaj da napušta koaliciju i da daje ostavku u Č........ vladi.

MNE PG

Samo prave štetu na račun Crne Gore, što im je i cilj . Ali im je sve uzalud .

Bajo

Znaci PES , Ura i Demokrate lagano pocinju da izvrsavaju osnovni zadatak i odstupaju od spoljne politike EU. A naravno da ce reci da nijesu to oni nego DF. Pi

Kuc

Grci uzdrzani ,aoooo izdaja . Sad Vucic treba da raskrsti snjima . Uzdržani aooooo, nece da podrze bracu Srbe pa jano i glasno protiv.