15 °

max 25 ° / min 15 °

Subota

18.05.

25° / 15°

Nedjelja

19.05.

26° / 16°

Ponedjeljak

20.05.

26° / 18°

Utorak

21.05.

27° / 17°

Srijeda

22.05.

22° / 15°

Četvrtak

23.05.

23° / 13°

Petak

24.05.

25° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Kaluđerović: Demokratija podrazumijeva pravo na različite političke stavove

Autor: Antena M

  • viber

Bajo

Demokratija podrazumjeva da ako drzava ima jasne stavove i principe kojima se potvrdjuje i koalicioni sporazum o obnašanju vlasti , to se mora postovati. potpis vazi. Ukoliko neko zeli da mjenja sporazum i principe ili mu ne odgovaraju onda napusta tu vlast i iz opozicije iznosi svoje demokratske stavove koliko hoce. Azbuka svake vlasti i svake demokratije. Ko smatra drugacije , njegova je pamet kao u npr. Joka .

pamet

U našoj politici je premnogo kokošijih pameti.

Mila K

Snp i sva njihova višedecenijska rastakanja ozbiljnog i hrabrog. Od kad je isto braniti čojstvo odgovornosti i poslušništvo partijskog u pogrešnom? CG ne trebaju tetkice Đurović i Jelušić u daka guverner neženstvenosti. CG trebaju hrabre jake žene koje znaju šta je ozbiljnost.

Di

"Nasilje nad ženama u politici"... Ovo je nasilje nad narodom. Vukićević može da iznosi svoje lično mišljenje u mjesnoj zajednici i na partijskom sastanku, to jeste demokratija. Ali ne tamo gdje predstavlja državu i narod. To nije demokratija, nego izdaja.

chronicler

Aooo, a nemoj nas ti učiti demokratiji pa se ni kozom ne oralo. Priča ti je nekorektna. A nije loše i da kane neka kap vaspitanja.

Pero

Gospodjo Kaluđerović, Drugo je politički stav a drugo je vanjska politika jedne zemlje. Valjda to znate. Ali to što Vi sada radite, zove ze manipulacija. Da li to shvatate? Politički stavovi DNP su da nije bilo genocida u Srebrenicu, da treba ukiniti sankcije Rusiji, da je Mladić Srpski heroj.