16 °

max 23 ° / min 16 °

Petak

17.05.

23° / 16°

Subota

18.05.

25° / 16°

Nedjelja

19.05.

26° / 16°

Ponedjeljak

20.05.

27° / 19°

Utorak

21.05.

26° / 18°

Srijeda

22.05.

25° / 16°

Četvrtak

23.05.

25° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Četnici opet izbacuju Tita iz Kuće cvijeća

Izvor: Tačno.net

Autor: Antena M

  • viber

Slobo

Ovom vanserijskom tekstu se ne može dodati ni oduzeti nijedna rečenica. Sve ove činjenice su toliko moćne da ih glupan i lažovi jedino mogu mrzeti.

Ante

Defašizacija Srbije je još na dugom štapu - nažalost po poštene Srbe i njihove susjede!

SA

Čitao sam tekst sa osjećanjem bola i tuge za vremenima kada smo bili ljudi, ponosni i na sebe i divnu zemlju Jugoslaviju.BiH je bila cilj nacizma i sa lijeve i sa desne strane jer je bila Jugoslavija u malom. Neka nama daju Titove posmrtne ostatke; njemu je mjesto u SA. Sve ofanzive su pretrpjele ..

SA

..preturile bosanske planine.I opet će.Da se ne lažemo : i kod vas u CG su na vlasti filofašisti. Nemojte to zaboraviti! Bosna je opstala i biće opet kompletna. Nas ne interesuju planovi ni Istoka ni Zapada.Koliko god da košta, ona je naše posljednje utočište; kao i CG vama. Volim Cetinje zbog hrabr

Bajo

Sto se tice ponude ostatke Njegoseve kapele za Titov kompleks , mislim da treba odmah prihvatiti. Jer , makar to znamo da ono kamenje od kapele nije Njegosevo. To je kapela Karadjordjevica. Ne treba nista da nam daju . Poslao bih im ostatke kamena iz kapele Karadjordjevica - besplatno. Ali i da mi platimo prevoz . Dva slepera i Karadjordjevici nazad odakle su dosli.

Pomorac

"Danas u 15:05 h preminuo je..." tako je počeo telegram o Titovoj smrti koji sam kao primio kod Azora na putu za Kubu. Posada je bila većinski hrvatska. Svi smo plakali. Neću nikad zaboraviti taj trenutak. Na Kubi smo dočekani sa puno saosjećanja. Kubanci su zajedno sa nama tugovali za Drugom Titom.

Vlado

Prije samo četiri godine, kada je Covid 19 preplavio Planetu, tim ljekara iz najmnogoljudnije zemlje na svijetu, koji su tada pomagali Beogradu i Srbiji je u pratnji svog domaćina dr Gorana Stevanovića posjetio "Kuću cvijeća" i odao počast možda i najcjenjenijem svjetskom političaru svih vremena.