22 °

max 23 ° / min 15 °

Četvrtak

16.05.

23° / 15°

Petak

17.05.

22° / 15°

Subota

18.05.

25° / 16°

Nedjelja

19.05.

27° / 16°

Ponedjeljak

20.05.

25° / 18°

Utorak

21.05.

26° / 17°

Srijeda

22.05.

24° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Hronika

Katniću zadržavanje do 72 sata: Terete ih za ,,slučaj ulaska“ u Crnu Goru Belivuka i njegove ekipe

Izvor: Pobjeda, RTCG

Autor: Antena M

  • viber

rentaSdt

Ahahha e očajni Novovič i Šuković. Ali neka, zapamtite džabe svi naslovi i oskari popularnosti sve se to zaboravi i nikog neće biti briga

ljeposava

Kakva sramota za Crnu Goru!Teretiti čovjeka koji je podigao preko dvjesto optužnica protiv kriminalaca da je stvorio kriminalnu organizaciju.Licne mržnje i osvete malih ljudi,koji su osjetili da imaju moć ,poraz su demokratije i vode u anarhiju.Ovakve stvari nisu put do “ibara”,naprotiv.Mora se dokazati da je ova predstava za javnost i demonstracija sile imala razlog utemeljen u zakonu a ne u nečijoj mržnji.

Realista

Mandić i Knežević se svete jer ih je Katana optuzio za jedno od najvećih zlodjela. Napravili su državni udar a danas sjede u fotelje crnogorske, primaju plate i uništavaju nam Crnu Goru… Nego ima pravde, sve će doć na svoje uteć niko ne može.

Anthropos

Nije jasno zašto je "posjeta Belivuka & co.," opsanija za CG od, na primjer, posjete Patrijarha Porfirija koji je nelegalno došao u CG i potpisao nelegalni i nelegitimni Temeljni ugovor kojim je CG nanijeta najveća materijalna šteta u novijoj istoriji? Zašto se to djelo ne procesuira?