15 °

max 25 ° / min 15 °

Subota

18.05.

25° / 15°

Nedjelja

19.05.

26° / 16°

Ponedjeljak

20.05.

26° / 18°

Utorak

21.05.

27° / 17°

Srijeda

22.05.

22° / 15°

Četvrtak

23.05.

23° / 13°

Petak

24.05.

25° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Bajramspahić: Iza Vladinih spinova stoji odbrana zločinaca

Izvor: Pobjeda

Autor: Antena M

  • viber

Orlov krš

Kada podržavaoci zločinaca śede na ključnim pozicijama u državi,onda nema mjesta čuđenju što se država ponižava i na unutrašnjem i na spoljašnjem planu! Premijer Spajić i njegova Vlada su potpuno zavisni od takvih,a ugled države je u potpunosti potisnut u drugi plan!

Katunjanin

Gdjo Bajramspahic , nadam se da vam je jasan stav Crnogoraca po pitanju genocida ,Kosova ,NATO-a i svega ostaloga. Crnom Gorom upravljaju Srbi ( oni autohtoni kao i oni uvezeni ) i sve dok Crnogorci ne preuzmu vlast nece se nista promijeniti ,cak sto vise idemo ka totalnoj okupaciji .

Valter

"Sunovrat URE"...UH, Dina, uljepša mi dan.

Mirko

Ukoliko se Vlada ne izjasni o tom pitanju kao sav normalni svijet, neka odmah potpišu ostavku, a narod na ulice. Valjda se i mi nešto pitamo o tome. To nije odluka "šačice ljudi", nego cijele Crne Gore.

chronicler

"Rezolucija je lekcija za svijet i pravda za žrtve, i treba vrlo malo humanosti da bi se to shvatilo." Podrška Rezoluciji je podrška i sopstvenoj savjesti, sopstvenoj čovječnosti i čovjekoljublju. Što je čovjek na ovome svijetu, sa svojim kratkim boravkom u njemu, ako izgubi ljudskost?