23 °

max 25 ° / min 15 °

Subota

18.05.

25° / 15°

Nedjelja

19.05.

26° / 18°

Ponedjeljak

20.05.

26° / 17°

Utorak

21.05.

27° / 17°

Srijeda

22.05.

21° / 15°

Četvrtak

23.05.

23° / 14°

Petak

24.05.

26° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Ministarstvo finansija: Penzione, socijalne ili bilo koje druge reforme neće biti rezultat jednostranih odluka Vlade

Izvor: Antena M

Autor: Antena M

  • viber

Mila K

Šef kabineta utvrđuje ko je boss. I neka nažalost jer se o reformama u CG ne može slati hatišetif iz DC.

Freedom

Nadam se da ćete voditi računa i uzeti u obzir i lica koja su na birou rada od 90-tih. Država i zavod za zapozljavanje im nije našao posao. Svi koji imaju 60+ godina nikako ne mogu ostvariti pravo na penziju. Kada se moglo dati za majke sa 3 djece, može i nas.

cefalo

To kako ste vi planirali neće moći. Već ste dobro zavukli tuku o Fond PIO i od tih sredstava podijelili nezarađene penzije. Neće tako moći. A te vaše revizije izvora ne mirišu na stabilnost penzija. Nemojte nas izvoditi na ulice! Batalite trikove.

nema_igranja

Koliko vidimo, Vlada bi da otvara nekakve privatne PIO fondove, pa jednog dana da hvatamo Dafinu s novcem...Ako je Milojku prifalilo para neka ih traži na drugom mjestu, no je prevario građane pa sad čupa đe stigne. A viđi, molim te, kako da ne. A i taj ministar igra s po taktu. Nema tu sreće.

Katunjanin-Miogost

Ne može se više vjerovati praznoj priči , i populističkoj retorici.Činjenice svjedoče, da su , za ove ,skoro , četiri godine , a 3 vlade, sve uz populistička , lažna obećanja i šarene laži urušeni najvažniji stubovi i sistemi države. Prvo je pod plaštom reforme , opljačkano i uništen zdrastveni sistem.Zatim je uz sličnu retoriku , uništen obrazovni sistem , na čelu sa Univerzitetom.Pa zatim policija i sudstvo, uz laži imanipulacije i obilatu podršku zapadnih "prijatelja i partnera"