25 °

max 25 ° / min 15 °

Subota

18.05.

25° / 15°

Nedjelja

19.05.

26° / 18°

Ponedjeljak

20.05.

26° / 17°

Utorak

21.05.

27° / 17°

Srijeda

22.05.

21° / 15°

Četvrtak

23.05.

23° / 14°

Petak

24.05.

26° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Spajić o Zenoviću: Svi nosimo dvije kape – državničku i političku, koje su povezane

Autor: Antena M

  • viber

Mila K

Konačno pravo lice eksperta bez ekspertizma iz 2021r. I premijera bez poštovanja za EU integracije i kako ono reče "ovaj moment ne smijemo propustiti i nećemo". A o kapama neka troši riječi sa sebičnim đedom bez ako i on sad ne počne planine da pomijera. Nikog više ne čudi kako je laka meta Jakovu Nejakom.

Jul briner

Ti si pravi krivo- kaaaapić....imaš za svaku priliku - po jednu! Proskula ' Gospodin za tebe, krivo - kaaaaapićuuuu... Zamislute nesretnig premijera - treba više kapa, A "politički analiticar" jedva dočekao...a, sve se kao nećka...znamo ga mi Budvani, neće nas prevariti...

ljeposava

Pa pogresno je mišljenje Spajica,cak je u suprotnosti sa zakonom.Ako misli da imenom glavnog pregovarača dobije vise glasova i tu se prevario.Gradjani nemaju mnogo informacija o g.dinu Zenovicu da bi potrčali da glasaju zbog njega.Ta nespojivost funkcije pregovarača sa nosiocim liste na izborima je očigledna i iznuđen potez.Spajic mora jos mnogo da uci jer cesto lupeta gluposti da se ne moze spojiti sa ulogom premijera.

mr

Ne nosimo dvije kape, Spajiću! Moguće da si to povukao iz kuće, za vrijeme nekog drugog zemana! I ne samo kape, moguće da je bilo i po koja zastavica! Zato tebe ne čudi, čak imaš i razumijevanje, za vojvodu i njegove zastave! Aferim!

Tara

Zdravko kaze da je nas Spajko vizionar..ja sam to prevela..kao srbijanski..inace ne bi DF..na celo Mandica..doveo u Skupstini drzave CG