21 °

max 25 ° / min 15 °

Subota

18.05.

25° / 15°

Nedjelja

19.05.

26° / 18°

Ponedjeljak

20.05.

26° / 17°

Utorak

21.05.

27° / 17°

Srijeda

22.05.

21° / 15°

Četvrtak

23.05.

23° / 14°

Petak

24.05.

26° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

BS još jednom poziva Vladu da donese odluku o kosponzorisanju Rezolucije UN o genocidu u Srebrenici,

Izvor: Antena M

Autor: Antena M

  • viber

Naše ime

A e'o trče! Nego, pošto su sad stanovi u BG na vodi, kvadrat mislim? Pitam za druga! Uzgred, što pošteno ne uđete u DF pa da vam se ne śjekiramo više!

DejanRVujičić

1-Prihvatajući da uđete u četničko fašističku "vladu" partije nacionalnih manjina pucale ste u središte multinacionalnog karaktera CG. Vaši čelni ljudi očito ne shvataju da će osnovni ideološki ton četničkoj vladi, bez obzira na vaše učešće, davati oni koji udaraju na sve anti bošnjačko.

DejanRVujičić

2-Isto se odnosi i na antialbanske, antihrvatske i antimuslimanske namjere,sve Zbog mrvica kratkotrajne četničke vlasti, da bi na kraju s vama legitimirali „Srpski SS svet.“. Jeste li se za to" borili i izborili" na referendumu 2006? Je li vam mirna duša pred rahmetli Rafetom Husovićem?

Bajo

Zaista . Kakav je gospodin i kakva velika licnost bio Rafet Husovic. Temelje BS kao ozbiljne partije je udario on. A nikada i niposto na stetu Crne Gore. Jer je znao da je ona jednako - gradjanska - crnogorska, bosnjacka , hrvatska albanska ( osim Dritana i onih koji su mu se pridruzili ) i srpska ( osim onih velikosrpskih , osudjenih terorista , sa njihovom Crkvom ) . Kad god treba da BS nesto odluci , prvo sebi postavite pitanje : " A kako bi sada postupio Rafet Husovic "?

Legenda

Ko da ti podrži.Ćeznićina Mandić,Koprivica.Df cijeli?Čarapić iz Pesa Ivanović ne ma tu.To je samo želja