Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Hronika

Više državno tužilaštvo formiralo predmet nakon intervjua Đukanovića za Antenu M

Izvor: Pobjeda/Antena M

Autor: Antena M

  • viber

Mila K

Definitivno tužilaštvo ništa ne umije bez da isporučuje naslove cg informeru i Spajićevom dalajlami. Ima li neki dps poslanik da kao Vučević onomad pokrene krivičnu prijavu iz fore i fazona? Uskoro će stići do premijera jer ovo sad više nije ni glorija ni story tužilačke teme i dileme.

RIŠNJANIN

Oće li NeVijesti i Dan i Noć sa ostalim pročetničkim kanalima povodom ovoga oržat kakvu debatu i što na sve ovo kaže Pipun i Mandić,pitam za BABU ona kaže da su to sve foliranti i neznalice

Tek tako

Pita li se neko od ovihbljudi dokle mogu ovako??

Obrad Pavlović

najzad dođe vrijeme da se zna zs koga "nezavisno" tužilaštvo "radi" To potvrđuje i ekspresno reagovanje! Nakon toga idu kapućino, Dojč, ili kuvana šljiva... Obrad Pavlović

Milena

Pa neka neko kaze da nisu efikasni,bravo,nezavisno i transparentno sudstvo,vodi predmete na probir,mozes da pozivas na krvoprolice,ali ne smijes nista o tome da kazes,jer se uznervozi Vuciceva bulumenta ,popovi,Vijesti,Borba,Dan,i rektorov portal koji nesmetano sije mrznju-

Lada

Sadašnja crnogorska vlast nema mjeru.Njezina obijest i revanšizam su potpuno divljaštvo. Dokad će Crnogorci to trpjeti.

chronicler

Ovo im je mamac da mu "naslone" što im padne na pamet. Kažnjavaju za javnu riječ, ali zaobilaze Mandićeve pozive na oružje, kao i poslanice Božović što je u Skupštini prijetila, te Joanikijeva očekivanja da Crna Gora bude mala Ukrajina. Ima li išta opasnije od toga kad pop pastvu instruiše?

Bozovic Brano

Podrska za bivseg Presjednika,on je njihova nocna mora,i kad politicki nije aktivan. Milo je ocekivao ovakvu reakciju Tuzilastva,on nista neradi slucajno. Dokazao da je bio u pravu u intervjuju kod gos.Sukovica!

Bbb

Šta je čudno ako imaju osnova da gone moraju po zakonu tražiti od antene snimak ne mogu sa kanala YouTube formirati predmet. Traže dajte im ga i ?????

Tara

Cisti Staljinizam..dje ste Crnogorci..zavukliste..se u misju rupu..malo morgen..malo para..malo penzije-da sutite-prodane duse.