21 °

max 25 ° / min 17 °

Nedjelja

19.05.

25° / 17°

Ponedjeljak

20.05.

25° / 17°

Utorak

21.05.

26° / 17°

Srijeda

22.05.

21° / 14°

Četvrtak

23.05.

22° / 14°

Petak

24.05.

24° / 15°

Subota

25.05.

21° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Hronika

Najveća zapljena "u istoriji Balkana" ostala bez odgovora - ko je kriv za šverc 1,2 tone kokaina?

Autor: Nikoleta Rakočević

  • viber

Katunjanin-Miogost

Sve mirišena na fingiranje slučaja, i podmetanje , Voli je , možda bio glavna meta ', a Krstovići kolaterala. Pa je ,možda, jedan dio , makar ono da pokriju troškove , preko tunela i depoa, ipak završio kod finansijera akcije. A vjerovatno, finansijer , trgovac biće iz komšiluka, možda su mislili da provuku jedan dio za troškove, ali je greškom provaljen.Pa pokušali da podmetnut Krstovićima.

Tara

Hapsenje nevinih ljudi..je teski kriminal..od strane sudstva..Bez ikakvih dokaza..ljude uhapsiti..i muciti..kako bi Abazovic profitirao.. Kradja crnogorske imovine...koja vrijedi milijarde..i potpisati tudjoj drzavi..bio je nezakonit.. ne-Ustavan.. Ova vlada..i vladino sudstvo..je to odobrilo..

jovan

Ne poznajem Krstoviće, i nemam interesa u ovoj stvari, ali. Nema toga suda na svijetu koji bi mo gao da osudi uvoznika za sadržaj pošiljke. Dritan je glup. Vrlo neobrazovan. Samo je osion i neobuzdan. Krstovićima sve najbolje, neka sada građani plaćaju za budale na vlasti.

Valter

Sta kaze Drotko milicajac prepodobni?

Mila K

Naravno da ovaj užasavajući dritanizam nije na naslovnoj cg informera. Našli su nekakvog df-dri amatera da im izigrava Jared Kushner-a u buda**sanju.

PODGORICANIN

Ditan je kazao da je bilo 1.4 tone droge, sad 1.2 tone droge, jesu li ovih 200kg spalili ko sto su spalili cigare na crtu!

Balsa Doclea

Najveca zapljena u istoriji Balkana je ovo sto SPC pokusava da uradi sa crnogorskim crkvama i grobljima