22 °

max 25 ° / min 18 °

Ponedjeljak

20.05.

25° / 18°

Utorak

21.05.

27° / 17°

Srijeda

22.05.

21° / 15°

Četvrtak

23.05.

22° / 13°

Petak

24.05.

22° / 13°

Subota

25.05.

24° / 14°

Nedjelja

26.05.

19° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Društvo

Radončić: Zdravstveno stanje Katnića se izuzetno pogoršalo, hitno ga smjestiti u KBC Podgorica

Izvor: Pobjeda

Autor: Antena M

  • viber

Eagle stone

Ako ga ne pušte u ove dva dana, Milivoje Katnić neće živ izlaziti iz pritvora - što je i bio plan Kneževića i Mandića, koje je Katnić razotkrio u njihovom monstruoznom planu, u terorizmu u pokušaju. Volio bih da griješim, ali mi se čini, da će Milivoje biti prva žrtva srpskoga sveta u Crnoj Gori...

Katunjanin

Ubijedjen sam da je bar 50.000 gradjana spremno da ulozi svu svoju imovinu za takozvano jemstvo da se Katnic brani sa slobode jer on ne namjerava niti ima potrebe za bjekstvom ,a to tuzilastvo vrlo dobro zna.Ali tuzilastvo nije izgleda svjesno sta ce se desiti ako Katnic umre u pritvoru !?

Бранка

...a za cega bese ono Katnic koristio pritvor kao najtezu meru procesne prinude uz to,zajedno sa Radoncicem, brutalno krseci pravo na pretpostavku nevinosti , vrseci pritisak na sud i prejudicirajuci sudsku presudu.Vecih licemera i kukavica od "dusebriznika " Katnicevih nigde na svetu ne sretoh.

Oro

@Бранка Odakle si sele,devojano mlada...Odaje te ekavica. Vrati se tamo odakle si dosla, i u Srbiji ima dosta materijala za tuzbe i sudjenja.

Jasno

@Бранка reklo bi se da si učestvovala u neuspjelom drzavnom udaru, pa si se zatvorila Ambasadu Srbije i o jadu ih zabavila tamo... A dan prije izbora došla sa 4 muškarca i sa njima zajedno prenocila (i to dovoljno govori o njenoj bezocnosti), a Paja vam platio dolazak da rusite Crnu Goru...