19 °

max 19 ° / min 13 °

Četvrtak

02.05.

19° / 13°

Petak

03.05.

15° / 11°

Subota

04.05.

19° / 11°

Nedjelja

05.05.

20° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 12°

Srijeda

08.05.

17° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Društvo

ČITAOCI ŠALJU: Objavljena čitulja Draži Mihailoviću, ima li ko ovo da spriječi?

Autor: Mirjana Dragaš

  • viber

Martin

Drzava ne postoji...OKUPATORSKA sekta spc u CG i cetnici pinizavaju CG. Znaju da je CG slaba i to koriste...Da sam zna da ovakvu DRZAVU stvaramo...Ja se ne bi diga s stolovaca...

Bojvida Vasojevic

Ovo vam bode oci a pravljenje spomenika nacistima u Golubovcima je ok?

Katunjanin

Izgleda ce na kraju , ka vazda ,narod morati da uzme stvar u svoje ruke ,da se stvar do kraja rijesi ili nas nece postojati

Tesla

Nemogu zamisliti da odje u Njemackoj neko citulju Hitleru u novinama objavi. Prvo ta izdavacka kuca je zavrsila svoju karijeru a drugo drzava bi svoje odradila. Sto se tice kod nas: Drzava jos nije dorasla SPC a drugo ovo dovoljno govori o DAN-u. Izdati citulju ubici,mesaru,koljacu dovoljno govori.

pravda

@Bojvida Vasojevic, a što to znači bolidu imaš li ti mozga . Ratni zločinac je i Pavelic pa ako krene katolička crkva ( normalno ne pada im na pamet ) da ga veliča ti ćeš to da podržavaš ?

Liberal NK

@Bojvida Vasojevic, Kakav spomenik? Ti ne razlikuješ pravo na grob , koje svaki čovjek ima , pa i zločinci i okupatori , od podizanja spomenika , veličanja i rehabilitacije zločinaca i fašista.

srbija do kosova

Vrijeme je da svi vjernici mcp vide ko im je duhovni vođa, koji ne preza ni od boga da ispuni zahtjeve i naređenja...Sraman cin zbog kojeg treba svi da se ustanemo i odupremo, ako ne zbog naše đece onda zbog naših predaka koji su poginuli boreći se protiv ove OLOŠI!!!

Realan

Ajde ne mlatite praznu slamu! Draza je 10 puta veca licnost od zlikovca Tita. Realno! Cinjenice sve govore...

Draško

Dao Bog da nas poturče! Kad šaka jada četničkih zaje...a cijelu državu! Nit vojske, nit policije, niti sudstva, niti tužilaštva! Jad od države.

Nije krsto sto mu zbore

....nego mota mi se po glavu jeli antifasizam docek italijana na cetinje?

zoran

@pravda, ako krene? pa oni to rade svake godine preko 10-godina http://m.sibenik.in/hrvatska/u-zagrebu-opet-odrzana-misa-za-zlocinca-antu-pavelica-tko-zeli-moliti-za-njegovu-dusu-neka-to-cini-u-tisini-svog-doma/17529.html

DDj

Ovo je zastrasujuce ,ima li nacina da se ova bruka sprijeci!