23 °

max 36 ° / min 23 °

Utorak

11.08.

36° / 23°

Srijeda

12.08.

34° / 23°

Četvrtak

13.08.

34° / 23°

Petak

14.08.

33° / 23°

Subota

15.08.

32° / 23°

Nedjelja

16.08.

32° / 22°

Ponedjeljak

17.08.

32° / 22°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Na Medicinskom fakultetu popunjena sva mjesta u prvom upisnom roku

Izvor: Foto: ucg.ac.me

Društvo

Comments 0

Izvor: ucg.ac.me

Autor: Marija Mitrović

  • Viber

Na Medicinskom fakultetu popunjena sva mjesta u prvom upisnom roku

Na svim studijskim programima na Medicinskom fakultetu Univerziteta Crne Gore, sva mjesta su popunjena u prvom upisnom roku, kazala je prof. dr Aleksandra Vuksanović-Božarić, prodekanica za nastavu Medicinskog fakulteta UCG.

Prema njenim riječima, u skladu sa očekivanim, interesovanje za upis na Medicinski fakultet u I upisnom roku bilo ogromno, za sve studijske programe - Medicina, Stomatologija, Farmacija, Visoka medicinska škola u Beranama i Primijenjena fizioterapija u Igalu.

„Medicinski fakultet Univerziteta Crne Gore upisuju najbolji đaci sa  završenim srednješkolskim obrazovanjem. Za upis na Medicinski fakultet,  na  svim studijskim programima sa diplomom  Luča 1  prijavilo se 83  kandidata , sa diplomom  Luča 2 prijavilo se 63 učenika. Najveće interesovanje je za studijske programe Medicina, Farmacija i Stomatologija“, kazala je prodekanica.

Prodekanica Aleksandra Vuksanović-Božarić poručila je brucošima da im želi puno uspjeha u studiranju na Medicinskom fakultetu Univerziteta Crne Gore, sa željom da budu uspješniji od svojih nastavnika i da svojim znanjima, vještinama, radom i idejama doprinesu unapređenju zdravstvenog sistema Crne Gore.

„Privilegija je biti doktor“, zaključuje ona.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR