27 °

max 27 ° / min 14 °

Ponedjeljak

29.04.

27° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 12°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Četvrtak

02.05.

18° / 13°

Petak

03.05.

15° / 10°

Subota

04.05.

16° / 9°

Nedjelja

05.05.

18° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Crnogorski državljanin zbog koronavirusa tražio izmještanje iz provincije Hubei

Društvo

Comments 0

Crnogorski državljanin zbog koronavirusa tražio izmještanje iz provincije Hubei

Izvor: CdM

Autor: Mirjana Dragaš

  • Viber

Ambasada Crne Gore u NR Kini primila danas prvi zahtjev od crnogorskog državljanina za izmještanje iz provincije Hubei koja je najviše pogođena koronavirusom. U toku je dobijanje dozvole od kineskih vlasti kako bi naš državljanin bio uspješno premješten u drugu kinesku provinciju, po njegovom zahtjevu, saopšteno je CdM-u iz Ministarstva vanjskih poslova.

Podsjećamo, prema informacijama Ambasade, u provinciji Hubei se nalaze tri crnogorska državljanina, od kojih su dva u gradu Vuhanu.

Imajući u vidu da je situacija podložna promjenama, crnogorska Ambasada pomno prati dešavanja i ukoliko bude dodatnih zahtjeva, postupiće odgovorno i učiniti sve da na njih odgovori pravovremeno.

“Ambasada Crne Gore u Pekingu je u stalnom kontaktu sa kineskim vlastima, ali i sa diplomatsko-konzularnim predstavništvima naših partnera iz NATO, kao i ambasadama zemalja Evropske unije. Više saveznika i partnera je ponudilo da kod eventualne repatrijacije – dobrovoljnog povratka njihovih državljana koje su u toku prihvate i crnogorske državljane”, saopšteno je iz resora Srđana Darmanovića.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR