8 °

max 16 ° / min 7 °

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 15°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Srijeda

01.05.

23° / 17°

Četvrtak

02.05.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Poruke bratske ljubavi

Društvo

Tag Gallery
Comments 23

Poruke bratske ljubavi

Autor: Antena M

  • Viber

Ako se krećete od Bloka, prema Tološima najbolje da parče puta prođete žmurke.

Razlog vidite.

U neobuzdanom naletu farbanja nekretnina, nekome su, izgleda, dosadile trobojke. Pošto neznani autor grafita mržnje radi što zna, a ne zna što radi, čini se logičnim očekivanje da mu to objasne oni u čije ime piše to što piše.

Pastiri su oduvijek odgovarali za stado, zar ne?

A odmah nakon objave grafita "Smrt Crnogorcima", čitaoci su nas zatrpali sadržajima koje za sobom ostavlja ista, mržnjom zarobljena svijest. Manastir Morača, ne hram, nego istoimeno naselje "ukrašeno" je "patriotskim"porukma i standardnom ikonografijom. 

Komentari (23)

POŠALJI KOMENTAR

Miki

@Buto,mi nacionalne manjine se ne smijemo čut zivi jer izazivamo bijes velikosrba...hahaha. ne brinite ,mi samo pratimo situaciju...daleko od toga da se plasimo i da cemo sjedet i gledat sa strane...alu zalosno je da mi vise volimo ovu zemlju od njih...neshvatljiva je ta njihova mrznja

Dezinfirmacija

Da, ovo je podvala . I to loša,providna. To se vidi po tome što ne znaju pisat ćililicom. 1 fotka, jedan ispis na ćililici a SPC na latinici. Na 2 fotki mješaju u riječi slova, pogledajte latinično N u ćirilici :)

CG1

Bolesnici, bolesnici,vidi se šta je cilj šetača, nestanak CRNE GORE i svih onih kojima je ona u Srcu. Šetači se fale,ako je to za falu, oni su veliko srbi,pa koji to CRNOGORAC ili neki drugi narod može šetat sa njima? Oni nemaju svoju istoriju,ne znaju ni ko su ni šta su. Stižu šajkače za šetače,a b