8 °

max 16 ° / min 7 °

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 15°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Srijeda

01.05.

23° / 17°

Četvrtak

02.05.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Čađenović: Elektromonteri su oslonac CEDIS-a

Društvo

Comments 0

Čađenović: Elektromonteri su oslonac CEDIS-a

Autor: Antena M

  • Viber

Izvršni direktor Vladimir Čađenović je prvog radnog dana obišao radove na niskonaponskoj mreži u Zagoriču u Podgorici koje izvode elektromonteri Regiona 2.

Tokom obilaska Čađenović je, između ostalog, istakao da je stabilna i kvalitetna isporuka električne energije prioritet Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.

"Dobra organizacija, odgovoran pristup i posvećenost svih zaposlenih, a posebno inženjera i elektromontera koji su oslonac Kompanije, donijeće još bolje rezultate. Zajedno ćemo raditi na daljoj modernizaciji mreže i objekta, podizanju kvaliteta usluga koje treba u potpunosti da zadovolje potrebe i očekivanja korisnika", kazao je Čađenović, koji je tokom obilaska upoznat sa kompleksnim i složenim elektromonterskim poslom, te rizicima koje taj posao nosi.

"Posao koji radite je vrlo zahjevan i odgovoran, naravno i težak i rizičan. Zato je najvažnije da, kao pravi profesionalci, u svakom trenutku budete bezbjedni, kako bi se izbjegao svaki eventuali rizik, a ne sumnjam da ćete sa vašim znanjem i iskustvom  posao odraditi na najbolji način. Uz visok stepen kohezije i odgovornosti svih zaposlenih u CEDIS-u, kao jednoj od najvažnijih kompanija u državi, rezultati neće izostati", rekao je Čađenović i poručio da će dati sve od sebe da naša kompanija zadrži stabilnost u poslovanju i da bude još bolja i efikasnija.

 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR