16 °

max 23 ° / min 16 °

Petak

17.05.

23° / 16°

Subota

18.05.

25° / 16°

Nedjelja

19.05.

26° / 16°

Ponedjeljak

20.05.

27° / 19°

Utorak

21.05.

26° / 18°

Srijeda

22.05.

25° / 16°

Četvrtak

23.05.

25° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Učesnici snimka sa Policijske akademije se pokajali: Bilo je nepromišljeno, ukaljali smo ugled ustanove

Izvor: rtcg.me

Društvo

Comments 38

Učesnici snimka sa Policijske akademije se pokajali: Bilo je nepromišljeno, ukaljali smo ugled ustanove

Izvor: rtcg.me

Autor: Antena M

  • Viber

Igor Knežević, jedan od polaznika Policijske akademije u Danilovgradu koji su sinoć slavili pobjedu rukometne reprezentacije Srbije protiv Crne Gore, skandirajući "Oj Kosovo, Kosovo", pokajao se, kaže, zbog ovog događaja.

Knežević, koji je inače crnogorski reprezentativac u fucalu, kazao je za Televiziju Crne Gore da je svima koji su učestvovali u tome žao, te da se neće ponoviti.

"Htio bih da kažem da mi je žao, i da se na neki način kajem što sam učestovao u tome. Bilo je nepromišljeno. Ne znam u onom žaru, bilo je napeto. Htio bi da se izvinim svima što smo ukaljali ugled ustanove", rekao je Knežević.

Podsjećamo, rukovodstvo Poliicijske akademije identifikovalo je vinovnike incidenta i pokrenulo postupke za njihovo sankcionisanje.

"Policijska akdemija je preduzela niz mjera i radnji iz svoje nadležnosti sa ciljem rasvjetljavanja događaja i sankcionisanja vinovnika. Najoštrije osuđujemo ponašanje polaznika Policijske akademije nakon završene rukometne utakmice između Crne Gore i Srbije. Istog trenutka nakon saznanja za događaj rukovodstvo Poliicijske akademije je identifikovalo vinovnike incidenta i pokrenulo postupke za njihovo sankcionisanje", istakli su iz ove obrazovne ustanove.

Snimak slavlja u Policijskoj akademiji objavila je ekskluzivno Antena M.

Komentari (38)

POŠALJI KOMENTAR

CG1

Više NE SMIJE ovakav debil da igra za reprezentaciju. Ako ga pozovu da igra to znači da i oni misle kao i ovaj nepomrnik.

CG1

Ovo je SRAMNO,a još SRAMNIJE će biti, ako ovi Neprijatelji Crne Gore ostanu na Policijskoj Akademiji. Kakvo "izvinjenje", oni su pokazali ko su i šta su i koja je njihova zemlja. Ovo je kadar dfa, zar ovakvi da stoje na braniku CG. Ovo su Izdajnici i takvih se CG MORA OSLOBODITI na svim pozicijama đe se Brani interes Države Crne Gore. Ovi su IZDAJNICIII.

Mara

Mangupi ono se ne radi slucajno,nego sasvim organizovano i svim srcem.