9 °

max 16 ° / min 7 °

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 15°

Utorak

30.04.

24° / 15°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Četvrtak

02.05.

21° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Odgovor monahinji prerasta u performans- raste broj zastava na ogradi Cetinjskog manastira

Društvo

Tag Gallery
Comments 27

Odgovor monahinji prerasta u performans- raste broj zastava na ogradi Cetinjskog manastira

Autor: Antena M

  • Viber

U centru pažnje danas Cetinje i monahinja koja je bacila zastavu Crne Gore postavljenu na ogradu Cetinjskog manastira.

Povodom incidenta građanin Hendrik Radulović, podnio je prijavu Odjeljenju bezbjednosti Cetinje kako bi nadležni organi utvrdili da li u radnjama tada nepoznate, a kasnije identifikovane monahinje (Stojka Smolović) ima nekog prekršaja ili krivičnog djela ali i da Uprava policije preduzme preventivne radnje kako se ovakvi incidenti ne bi ponavljali.

Nakon toga oglasio se ministar unutrašnjh poslova Filip Adžić navodeći da je protiv monahinje podnijeta krivična prijava jer, kako je rekao, zakoni važe za sve jednako.

Ipak, posljednju riječ imali su, čini se, sudeći po fotografiji koja nam je stigla - Cetinjani. Sudeći po fotografijama koje nam šalju čitaoci iz Prijestonice, na drskst, nevaspitanje i anticrnogorstvo manahinje Crkve Srbije odgovaraju - kačenjem zastava Crne Gore na ogradu Cetinjskog manastira.

.

.

.

Komentari (27)

POŠALJI KOMENTAR

pomoracnkcg

To što misle da je njihovo mačku ili svetom maci koljaču mogu na rep da svežu i da ga vataju po nebesima jer oni su nebeski narod a što se tiče nas kad god krenu TU SMO po redosledu moraju vratiti Kosovo i Metohija pa prizren pa SPASIT braću ruse (taman da dobiju trening za nas) pa tek onda krenuti na nas ~ ali da se dogovorimo NEMA OPERISAN SAM I NEMA BLJEŽITE ~ a sa mnogim od ovih tvrdoša i noćnih mačaka sam odrastao ~ sad da li je đavo il manđije ili pare koljenice i picoustog ne znam

pomoracnkcg

Bravooo brate i posle nje proveru svih u crkvama SPCa imaju li boravišnu dozvolu ~ ko god pa sad da je iz moje familije AUT ~ VAN GRANICA NAŠE ZEMLJE ali nju avetnu ne treba bez novčano kazniti jer ne može ona bez podrške đavonikija i šubare to smisliti

JovanBar

Pročitaj jadna ne bila da na Cetinjskom manastiru stoji 500 godina grb Crnojevića...