16 °

max 23 ° / min 12 °

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 12°

Srijeda

01.05.

22° / 15°

Četvrtak

02.05.

18° / 14°

Petak

03.05.

18° / 11°

Subota

04.05.

18° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Monter solara Marko "kralju" Milutinu: Vi idete gore, mi idemo dolje

Izvor: EPCG

Društvo

Tag Video
Comments 6

Monter solara Marko "kralju" Milutinu: Vi idete gore, mi idemo dolje

Autor: Antena M

  • Viber

Zapis telefonskog razgovora frustriranog montera Solar gradnje Marka, koji sebi tepa "Mrčko", sa podmirenim predsjednikom Odbora direktora EPCG Milutinom Đukanovićem slika je odnosa tzv. velikih i malih ljudi u vremenu koje je obećano da bude drugačije.

Vremenu u kojem su svi Srbi i svetosavci trebalo da postanu ravnopravni međusobno i ravnopravniji u odnosu na tzv. nesrbe. Očito, ovo prvo ne ide lako, ovo drugo ostvareno je brzo i efikasno.

Od Milutina Đukanovića juče smo zatražili da potvrdi ili demantuje vjerodostojnost snimka dostavljenog našoj redakciji. Nije nam odgovorio. Posebno smo naglasili zahtjev da objasni svoje riječi da će uskoro u OD imati većinu za realizaciju svojih vizija. I na to pitanje ostali smo bez odgovora!

Možda će nam se sve razjasniti već danas u podne, kad počne śednica Odbora direktora EPCG? Još uvijek u starom sastavu, popunjenom do kraja vojnicima partija (stare, Abazovićeve većine)!

Dileme, međutim, nema da "kralj" Milutin od EPCG i DF ne vidi razlog za otklon od politike partijskog zapošljavanja i jedino krzma na nesposobni menadžment. (Koji je, istine radi, sam postavio.) Kao što je, nekad, Sloba problem vidio u izvođačima radova a ne u projektu Velike Srbije.

Razgovoru između bistrog i vještog montera i visoko uzlećelog funkcionera Demokratskog fronta, onog Milutina Đukanovića bez kojega, ako pitate Jakova Milatovića, danas nema Crnoj Gori puta u EU, a koji je ne tako davno bio dio rulje što puca na zastavu Crne Gore u Beogradu (baš u tu ga ambasadu sad "šalju" dobro obaviješteni izvori, a Marko je čuo za to pa ga provocira), a iz Skupštine poručivao da neće Mevludin ovđe odlučivati o Matiji- i ne treba velikoga uvoda.

Zato - pogledajte širom otvorenih ušiju!

 

Komentari (6)

POŠALJI KOMENTAR

nenad_mne

Ako ne sačuva Marka, kao suvo zlato, ode Marko u šofere u bolnicu?Kako reče brat mu se za to čitav život borio??? Nema podkonstrukcije koju će Željezara da izvozi?

Mila K

Nego, jel se ovo Marko Milačić opet vratio starom zanatu: gdje koga snimiti i kako dostaviti snimak?

Mila K

Gdin Milutin i vizija su ono urlanje sa stupidnog bala. Ima li ekonomskog novinara da pita kako epcg nabavlja opremu? Znači solar nema zalihe? Pa šta će im onda monteri za stalno? Koja je to biznis vizija? To ni Vučić ne čini tako diletantski. I gdje je to u onim čuvenim prezentacijama sa rtcg?