26 °

max 26 ° / min 14 °

Ponedjeljak

29.04.

26° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 12°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Četvrtak

02.05.

18° / 13°

Petak

03.05.

15° / 10°

Subota

04.05.

16° / 9°

Nedjelja

05.05.

18° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
MPNI: Računarska oprema u vaspitno-obrazovnim ustanovama na području opštine Kolašin

Izvor: MPNI

Društvo

Comments 0

MPNI: Računarska oprema u vaspitno-obrazovnim ustanovama na području opštine Kolašin

Autor: Antena M

  • Viber

Ovog vikenda, IT timovi instaliraće računarsku opremu u vaspitno-obrazovnim ustanovama na području opštine Kolašin.

U računarskoj učionici JU OŠ „Risto Manojlović“  IT timovi će instalirati 16 računara, televizor 65 inča i multifunkcionalni štampač a u kabinetima 16 računara, isto toliko televizora i tri laptopa. U područnim jedinicama u Bistrici i Gornjem Lipovu dobiće po laptop i projektor., saopšteno je iz ministarstva prosvjete, nauke i inovacija. 

Srednjoškolci iz JU Srednja mješovita škola „Braća Selić“ dobiće računarsku učionicsa instaliranih 16 računara, televizorom 65 inča i multifunkcionalnim štampačem a kabineti će biti opremljeni sa tri računara, tri televizora 65 inča i dva laptopa, navodi se u saopštenju.

U JU OŠ „Vojin Čepić“ u računarskoj učionici će se instalirati tri laptopa, projektor i multifunkcionalni štampač dok će kabineti biti opremljeni sa pet laptopova i četiri projektora. Područna jedinica ove škole u selu Ljevišta dobiće laptop i projektor. 

Računarska učionica u JU OŠ „Mojsije Stevanović“ biće opremljena sa dva laptopa, projektorom i multifunkcionalnim štampačem a kabineti sa pet laptopova i četiri projektora. Područna jedinica u selu Bare, dobiće laptop i projektor. 

U računarskoj učionici JU OŠ  „Dr Radoslav Jagoš Vešović“ , biće instalirana dva laptopa, projektor i multifunkcionalni štampač, dok će kabineti dobiti četiri laptopa i tri projektora. Područna jedinica u Mateševu dobiće laptop i projektor. 

JU Osnovna škola „Međuriječje“ dobiće opremljenu računarsku učionicu sa laptopom, projektorom i multifunkcionalnim štampačem dok su za kabinete predviđena četiri laptopa i tri projektora. Područne jedinice u selima Liješnje i  Vlahovići dobiće po laptop i projektor, saopšteno je iz MPNI-a.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR