Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Detalji istrage ubistva Pavkova

Društvo

Comments 1

Detalji istrage ubistva Pavkova

Izvor: blic.rs

Autor: Milica Mandić

  • Viber

Nastavak istrage ubistva Željka Pavkova (47) iz Srbobrana i ranjavanja Ljubomira Lazića (48) iz Zemuna, koji su ilegalno prešli crnogorsku granicu da bi se obračunali sa Elvisom Ćatovićem (32) pokazao je da je pištolj koji je pronađen pored tijela ubijenog Pavkova bio prerađivan.

"Sumnja se da je Pavkov od češke "zbrojevke" manjeg kalibra napravio "magnum 357", koji je većeg kalibra. Kad je pokušao da ispali hitac, metak se zaglavio u cijevi. Pretpostavlja se da je to bio trenutak koji je presudio ko će izaći živ iz vatrenog obračuna," otkrio je izvor iz istrage prenosi Blic.

Prema pisanjima Blica Ćatović i Pavkov su izvjesno vrijeme proveli zajedno u Njemačkoj, gdje su bili angažovani u građevinskoj firmi.

Sagovornik, blizak obojici, navodi da je i treći akter pucnjave u Bijelom Polju, Lazić iz Zemuna koji je tada ranjen, takođe bio u Nemačkoj, ali i u "beretkama":

"Pavkov je navodno došao u sukob sa Ćatovićem oko nekih poslova. Bjelopoljac ne govori istinu kada kaže da ih ne poznaje i da ne zna zašto su ga napali. Pavkov je želio da ga zaplaši ali ne i da ga ubije. On ih je namamio da dođu u Crnu Goru obećavajući da će da razriješe situaciju," kaže dobro upućeni izvor.

Prema nezvaničnim saznanjima, sva trojica su se našla nedaleko od Ćatovićeve porodične kuće. Poslije žučne rasprave, Pavkov i Ćatović povadili su i oružje. Gotovo istovremeno počeli su da pucaju.

"Pavkov je ispalio samo jedan hitac i pištolj mu se zaglavio," navodi sagovornik Večernjih novosti.

"Taj metak je samo Ćatovića okrznuo, jer nekadašnji pripadnik "Beretki" i nije želio da ga ubije. Bjelopoljac je, međutim, ispalio cio šaržer ka Pavkovu i Laziću. Prvi je ostao na mjestu mrtav, a drugog je hitac pogodio u grudi", navodi izvor.

Podsjetimo Policija je saslušala Lazića u bolnici, ali on nije želio da odgovara na pitanja.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Duka

Dobar vam ovaj izvor. U Srbiji ne mogu da prezale da im je neko ubio crvenu beretku. Eto sad kao nije htio da ga ubije nego da ga zaplasi pa ga je samo okrznuo metkom. Neko se nacitao kaubojskih stripova.