12 °

max 24 ° / min 12 °

Ponedjeljak

29.04.

24° / 12°

Utorak

30.04.

23° / 13°

Srijeda

01.05.

20° / 15°

Četvrtak

02.05.

19° / 14°

Petak

03.05.

16° / 10°

Subota

04.05.

18° / 9°

Nedjelja

05.05.

20° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Naučnici Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje učesnici svjetskog kongresa u Opatiji

Društvo

Comments 0

Naučnici Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje učesnici svjetskog kongresa u Opatiji

Autor: Mirjana Dragaš

  • Viber

Naučnici Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje Univerziteta Crne Gore učesnici su XII Svjetskog kongresa za analizu performansi u sportu, u Opatiji, od 19. do 23. septembra, saopšteno je iz Univerziteta Crne Gore.

“U zvaničnom programu Kongresa prof. dr Duško Bjelica, doc. dr Stevo Popović, dr Bojan Mašanović i mr Marina Vukotić imaju izlaganja na temu analize fizičkih aktivnosti mladih, potom uticaja fizičkog vježbanja na pojavu simptoma depresije kod starijih osoba, kao i procjene tjelesne kompozocije mladih sportista u Crnoj Gori”, dodaju oni.

Dekan Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje Stevo Popovic istakao je da je Fakultet partner u organizaciji svjetskog kongresa, čiji je domaćin Kineziološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu .

„Budući da je poziv za partnerstvo stigao od Kineziološkog fakulteta iz Zagreba, koji je jedan od vodećih institucija iz naše oblasti, možda i u Evropi, veliko je zadovoljstvo, ali i čast za našu instituciju da smo partneri u organizaciji ovako prestižnog dogsađaja. Na ovaj način naša institucija je dobila mogućnost da se dalje otvara prema Evropi i internacionalizuje“, istakao je dekan Popović.

U okviru kongresa, organizator je, zajedno sa Hrvatskim nogometnim savezom, organizovao radionicu u kojoj su svoja iskustva prisutnima prenosili selektori hrvatskih i slovenačkih nacionalnih fudbalskih selekcija.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR