8 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 6°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

12° / 8°

Petak

26.04.

17° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Nezvanično saznajemo: Mladići koji su napali atletičare su članovi vjerskog bratstva; Policija danas praznuje

Hronika

Tag Video
Comments 12

Nezvanično saznajemo: Mladići koji su napali atletičare su članovi vjerskog bratstva; Policija danas praznuje

Autor: Antena M

  • Viber

Kako Antena M nezvanično saznaje, mladići koji su mahom maloljetnici, a koji su prije dvije noći napali dvojicu mladih atletičare iz Sarajeva, podmladak su bratstva jedne vjerske organizacije. Prema našim informacija, ima ih 40-ak, a policija je, tvrde naši izvori, informisana i o njihovom postojanju i o vrijednostima oko kojih su okupljeni.

Do zvanične potvrde u policiji se danas nije moglo doći jer - praznuju!

Iz PR službe nam je saopšteno da su naša pitanja o tome: da li su mladići članovi bratstva te da li je policija upoznata sa njihovom djelovanjem i koliko je članstvo te organizacije, proslijeđena a da odgovor teško da možemo da očekujem prije sjutra.

Podsjetimo da nam je predsjednik Opštine Bar Dušan Raičević juče saopštio da su napadači maloljetnici koji su već imali problema sa zakonom. "Nažalost, govorimo o povratnicima, što nas posebno zabrinjava", ukazao je Raičević.

Od sinoć internetom kruži video zapis svojevrsnog priznanja jednoga od petorice napadača na dvojicu mladih atletičara iz Sarajeva. Čini se jako indikativnom rečenica da - ipak nijesu prošli nekažnjeno? Vidjećemo da li će tužilaštvo na osnovu ove izjave istražiti jesu li napadači, možda, podstrekavani na napad?

Društvo

Uhapšen peti učesnik incidenta u Baru

17.04.2023. 08:18

 

Komentari (12)

POŠALJI KOMENTAR

delboj

Pa upravo. Nije to slucajno nego organziovano. SPC formira razne kriminalne grupe koje ce da se bave progonom ljudi ostalih vjera i nacija ne bili za desetak godina ovo bila cisto 100 procentno srpsko-pravoslabvna zemlja.

maras

Kako se zove ta orgsnizacija kojoj mladici pripadaju? Poszoji intetes javnosti da to sazna

Bioče

Nema sumnje, a evo će mo sačekati izvještaj policije ko su ovi huligani. U svim gradovima crkva Srbije ima te organizovane crkvene skupove kojima upravlja. Ostaje Timonije kako to da mu objasnimo. Nama je sve jasno.