24 °

max 36 ° / min 21 °

Subota

27.07.

36° / 21°

Nedjelja

28.07.

38° / 23°

Ponedjeljak

29.07.

38° / 25°

Utorak

30.07.

36° / 22°

Srijeda

31.07.

37° / 20°

Četvrtak

01.08.

38° / 22°

Petak

02.08.

36° / 22°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Uhapšen jedan od osumnjičenih za prebijanje Boška Pavićevića, drugi u bjekstvu

Hronika

Comments 1

Uhapšen jedan od osumnjičenih za prebijanje Boška Pavićevića, drugi u bjekstvu

Autor: Antena M

  • Viber

Službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Centar“ – Odjeljenja bezbjednosti Nikšić identifikovali su i procesuirali lica koja su juče fizički napala B.P. i D.R. koji su tom prilikom zadobili povrede, saopšteno je iz Uprave policije.

"Naime, policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Nikšić su postupajući po prijavi, a u koordinaciji sa nadležnim tužilaštvom, preduzeli niz mjera i radnji u cilju rasvjetljavanja navedenog događaja koje su rezultirale identifikovanjem osumnjičenih.

Policija je lišila slobode M.S. (19) zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nasilničko ponašanje u sticaju sa krivičnim djelom teška tjelesna povreda, dok se lice M.S. (18) nalazi u bjekstvu i za njim policija intenzivno traga zbog sumnje da je izvršio ista krivična djela", navodi se u saopštenju.

U toku sprovedene kriminalističke obrade, prikupljen je, dodaju, veći broj obavještenja od građana, izuzet i pregledan video nadzor sa lica mjesta, a sveukupne preduzete aktivnosti rezultirale su rasvjetljavanjem činjeničnog stanja predmetnog krivičnog djela.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

miloš

Sad da vidimo kako funkcioniše pravna država. Samo nemojte ka' sa Kovačevićem i njegovim srednjm prstom. Cijela država je viđela čime pozdravlja nacio nalnu himnu, samo pravosuđu trebaju naočare.