19 °

max 23 ° / min 12 °

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 12°

Srijeda

01.05.

22° / 15°

Četvrtak

02.05.

18° / 14°

Petak

03.05.

18° / 11°

Subota

04.05.

18° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Krivolovcima određen pritvor do 30 dana

Hronika

Comments 2

Krivolovcima određen pritvor do 30 dana

Autor: Antena M

  • Viber

Osumnjičenima D.K. I V.P. određeno je pritvorsko zadržavanje do 30 dana zbog sumnje da su napali nadzornike na Skadarskom jezeru. Na teret im se stavlja i krivično djelo nezakonit ribolov, saopšteno je iz Osnovnog suda.

“U odnosu na osumnjičenog D.K. određen je pritvor zbog opasnosti od ponavljanja djela, budući da se radi o licu koje je ranije osuđivano zbog krivičnog djela sa elementima nasilja, i koje je i ranije po sopstvenom kazivanju lovilo ribu na nezakonit način, tvrdeći da se radi o prekršaju, dok oštećeni tvrde da su vidjeli da se u čunu osumnjičenih nalazi akumulator i pretvarač za struju, što ukazuje na iskazanu istrajnost ovog osumnjičenog da vrši ribolov na način koji je suprotan zakonu, a osim toga i beskurpuloznost osumnjičenog proizilazi iz navoda oštećenog V.S. da je osumnjičeni koristio isti na način podoban da tijelo oštećenog teško povrijedi i zdravlje teko naruši”, navode u saopštenju.

Kako dodaju, u odnosu na oba osumnjičena D.K i V.P. određen je pritvor po pritvorskom osnovu koji se tiče opasnosti ometanja postupka uticanjem na svjedoka I.K. očevica jednog dijela događaja, budući da isti poznaju ovog svjedoka, sa kojim su inače u rodbinskim vezama i znaju gdje boravi.

 

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

Orlov krš

Kazniti ih primjereno,za nauk drugima,a i poruka onima koji blate momka koji je rizikujuċi život samo radio časno svoj posao!

delboj

Sto bi sa monahom Filipom Klikovcem, vjerovatno najvecim krivolovcem na Skadarskom jezeru poslednjih 20 godina. To je nama nas Dritan dao