18 °

max 23 ° / min 12 °

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 12°

Srijeda

01.05.

22° / 15°

Četvrtak

02.05.

18° / 14°

Petak

03.05.

18° / 11°

Subota

04.05.

18° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Sjutra saslušanje Milovića, Novovića i Šukovića

Hronika

Comments 1

Sjutra saslušanje Milovića, Novovića i Šukovića

Izvor: Mina

Autor: Antena M

  • Viber

Odbor za bezbjednost i odbranu saslušaće sjutra ministra pravde Andreja Milovića, glavnog specijalnog tužioca Vladimira Novovića i šefa Specijalnog policijskog odjeljenja (SPO) Predraga Šukovića o potencijalnim zloupotrebama u toj jedinici policije u slučaju afere Do Kvon i drugih aktuelnih bezbjednosnih pitanja.

Odluka o saslušanju donijeta je na sjednici, 26. januara, a tada nije prihvaćen prijedlog da na konsultativno saslušanje bude pozvan premijer Milojko Spajić.

Milović je ranije kazao da će na sjutrašnjoj sjednici Odbora otkriti podatke o tome kako je do sada izgleda borba protiv mafije u Crnoj Gori.

On je prošle sedmice dao iskaz u Specijalnom državnom tužilaštvu (SDT) povodom krivične prijave koju je u junu podnio u vezi sa slučajem koji se vodi protiv južnokorejskog državljanina Do Kvona.

Milović je na društvenoj mreži X naveo da je podijelio sve informacije kojima raspolaže o tom slučaju.

On je krivičnu prijavu podnio protiv bivšeg premijera Dritana Abazovića i bivšeg ministra unutrašnjih poslova Filipa Adžića, advokata Branka Anđelića i povezanih osoba iz pravosudnih organa. 

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Katunjanin

A oce li mene iko da saslusa osim ovih pratioca sa Antene M ? Ovi politicari mogu svaki dan da pljuju ,vrijedjaju i optuzuju i za to da budu debelo placeni i po 2.500 eura mjesecno a ja umoran s posla moram da sazvacem sva ta njihova g..na i da budem ravnodusan ! Crna Goro probudi se !