22 °

max 24 ° / min 14 °

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 12°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Četvrtak

02.05.

18° / 14°

Petak

03.05.

16° / 10°

Subota

04.05.

16° / 10°

Nedjelja

05.05.

15° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Šaranović: Zadiranje članova Vlade u rad sektora za koji nemaju ovlašćenja suprotno je duhu kolegijalnosti

Izvor: Vlada CG

Hronika

Tag Gallery
Comments 2

Šaranović: Zadiranje članova Vlade u rad sektora za koji nemaju ovlašćenja suprotno je duhu kolegijalnosti

Autor: Antena M

  • Viber

- U cilju poštovanja transparentnosti, odnosno prava javnosti da zna, koje je temelj na kome počiva integritet svake institucije, svim zainteresovanim stranama dostavljam akte ovlašćenja koja sam, kao ministar unutrašnjih poslova, dao u susret sjednici Odbora za bezbjednost i odbranu, u skladu sa Zakonom o unutrašnjim poslovima, koji jasno demantuju svaki pokušaj da se pripiše odgovornost tamo gdje je nema, poručuje Danilo Šaranović. 

"Naši izvanredni uspjesi su odraz naše posvećenosti, stručnosti i služe kao besprekorni model odgovornosti i samodiscipline. U ovom kontekstu, već duži vremenski period naglašavam važnost striktnog poštovanja ovlašćenja koje svako od nas ima i poštovanja svakog predloga ministra, uključujući i predlog za razrješenje direktora Uprave policije.

Svako prekoračenje ovih granica i zadiranje u rad sektora od strane članova Vlade koji ta ovlašćenja nemaju, ne samo da umanjuje profesionalni ugled pojedinca i institucije koju predstavlja, već je takvo postupanje suprotno duhu kolegijalnosti i međusobnog poštovanja, koji su ključni za uspješno vođenje i upravljanje državnim poslovima", naveo je ministar unutrašnjih poslova. 

Ministar je medijima dostavio dopis u kojem piše da je ovlastio šefa Specijalnog policijskog odjeljenja Predraga Šukovića da učestvuje u radu sjednice Odbora za bezbjednost i odbranu.

Izvor: MUP

.

Izvor: MUP

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

mr

Kad mu ne odgovara postavljeno pitanje, iz njegovog resora, onda se poziva na kolegijalnost... Njegov resor, njegova prćija... Ne čačkaj tamo, promaja na svaku stranu!

Onako samo

Miloviću sabljo, ne obaziri se sto ti zbore nego budi bedem Crne Gore!