26 °

max 26 ° / min 12 °

Nedjelja

28.04.

26° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 13°

Srijeda

01.05.

21° / 14°

Četvrtak

02.05.

18° / 14°

Petak

03.05.

16° / 10°

Subota

04.05.

15° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
UP: Rasvijetljen pokušaj razbojništva i više krađa

Hronika

Comments 0

UP: Rasvijetljen pokušaj razbojništva i više krađa

Autor: Antena M

  • Viber

Službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Jug“, Odjeljenja bezbjednosti Budva su u kratkom roku, a preduzimajući intenzivne aktivnosti iz svoje nadležnosti, rasvijetlili četiri krivična djela iz oblasti imovinskog kriminaliteta, saopštila je Uprava policije. 

"Naime, u Starom gradu u Budvi su u noći između 17. i 18. januara obijena dva maloprodajna objekta iz kojih je otuđen nakit i novac.

U cilju rasvjetljavanja ovih događaja pripadnici budvanske policije su preduzeli aktivnosti iz svoje nadležnosti i identifikovali tri lica za koja se sumnja da su izvršioci dva krivična djela teška krađa. Riječ je o E.D. (18) i dva maloljetna lica stara 15 i 17 godina.

Osim toga, 10. februara je jedno lice iz Budve prijavilo policiji da su u noći između 9. i 10. februara iz jednog objekta u izgradnji u naselju Boreti u tom gradu, nepoznata lica upotrebom podesnog predmeta otuđila veću količinu bakarnih cijevi i kablova.

Policija je radeći na rasvjetljavanju događaja došla do sumnje da su izvršioci ovoga djela, koje je tužilac kvalifikovao kao krivično djelo krađa, S.K. (19), E.D. i S.Z. (22). Protiv ovih lica podnijete su krivične prijave u redovnom postupku", navodi UP. 

Nadalje, 12. februara je lice zaposleno u jednom automat klubu u mjestu Rafailovići u Budvi, prijavilo policiji da je nepoznata muška osoba uz primjenu fizičke sile i prijetnje upućene prema njoj, pokušala otuđiti novac iz pomenutog objekta, dodaje policija. 

Brzom reakcijom i intenzivnim aktivnostima na terenu policijski službenici budvanske policije identifikovali su lice koje je, kako se sumnja, pokušalo da izvrši razbojništo – F.L. (25) sa Kosova.

"Izvršen je pretres stana i drugih prostorija koje koristi ovo lice kojom prilikom su pronađeni određeni predmeti koji su od značaja za vođenje krivičnog postupka.

F.L. je po nalogu tužioca lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo razbojništvo u pokušaju", navode iz UP. 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR