24 °

max 24 ° / min 12 °

Nedjelja

28.04.

24° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 13°

Srijeda

01.05.

21° / 14°

Četvrtak

02.05.

18° / 14°

Petak

03.05.

16° / 10°

Subota

04.05.

15° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Šaranović: Hapšenje I.K. dokaz posvećenosti u borbi protiv organizovanog kriminala

Hronika

Comments 1

Šaranović: Hapšenje I.K. dokaz posvećenosti u borbi protiv organizovanog kriminala

Izvor: Antena M

Autor: Antena M

  • Viber

Uspješno lociranje i hapšenje međunarodno traženog visokorangiranog člana kriminalnog klana, rezultat je izuzetne saradnje i profesionalnosti službenika Sektora za borbu protiv kriminala i Odjeljenja bezbjednosti Budva, uz podršku Specijalnog policijskog odjeljenja. Ovo hapšenje pokazuje visoku posvećenost i efikasnost naših službi u borbi protiv organizovanog kriminala, rekao je ministar unutrašnjih poslova Danilo Šaranović.

Ovo hapšenje jasno pokazuje da naše službe djeluju odlučno i bez kompromisa u suočavanju sa organizovanim kriminalom. Naš cilj je stvaranje sigurnog okruženja za sve građane, a ovakve akcije su ključne u ostvarivanju tog cilja.

Želim da pohvalim sve službenike koji su učestvovali u ovoj operaciji. Njihova hrabrost, odlučnost i profesionalizam su temelj na kojem gradimo bezbjedniju budućnost.

Nastavljamo sa intenzivnim aktivnostima, usmjeravajući se primarno na neutralizaciju djelovanja organizovanih kriminalnih grupa, njihovih vođa i pojedinaca povezanih sa njima, bez obzira na njihovu veličinu, naziv ili uticaj. Naša poruka kriminalnim strukturama je jasna: nećemo odustati od naše namjere da zaštitimo pravdu i bezbjednost naših građana, navodi se u saopštenju.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Bajo

Pocece poslije svake kazne zbog saobracaja da se sastaju i medjusobno hvale. I izdaju saopstenja. Klinci mozete li makar malo pokusati da se uozbiljite i radite posao . Makar silom prilika i partitokratijom dosli u tu situaciju. Žalosnu za gradjane. Ali je tako .