Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Čejović: „Đedo" je saradnik UDBE, Rusi sklanjaju Mandića, favorizuju Daku i Joanikija

| Postavio/la: Antena M | Izvor: Borba za veru

Čejović: „Đedo" je saradnik UDBE, Rusi sklanjaju Mandića, favorizuju Daku i Joanikija

Priredio: Vlado Jovanović

Glavni vođa srpske opozicije i crnogorskih Srba je bio i ostao dugogodišnji pukovnik UDBE, vjerovatno je do sada dogurao do generala, Risto Radović, zvani „Đedo", okružen najbližim saradnicima u ogromnoj većini agentima komunističke tajne službe u mantijama – tvrdi Vukman Čejović, srpski aktivista iz Crne Gore, poznat kao jedan od glavnih govornika na mitingu tokom AB-revolucije u Titogradu oktobra 1988, kolumnista na svetosavskim portalima i osoba koja snažno utiče na formiranje stavova i mišljenja tzv. boraca za sprsku stvar u Crnoj Gori.

„Međutim u Crnoj Gori se počeo ozbiljnije pojavljivati i ruski faktor, odnosno, Rusi su se izgleda odlučili da aktivnije pomognu srpski narod u Crnoj Gori, te pomažu ono što mogu pomoći", prenosi srpski sajt „Борба за веру”.

„Trenutno u Crnoj Gori postoje kvazi partije iz DF-a, koje nikada nijesu, niti će, podržavati srpske interese”, piše Čejović.

„Nažalost, Rusi trenutno pomažu kvazi srpske opozicionare iz DF-a, koji je jedan pokret đe su sakupljeni ljudi sa konca i konopca”, piše Čejović i dodaje da je DF sastavljen od „rasista, imamo (tu) komuiniste sa dna kace, koji su oličeni u partijama okupljenim oko gospodina Pipuna, te imamo i tobože srpsku partiju Andrije Mandića”, ali ih „polako ‘ruski’ faktor sklanja po strani”.

RUKOPIS KREMLJA: „Pokušaj ruskih specijalnih službi da sprovedu DRŽAVNI UDAR br. 2 u Crnoj Gori nije uspio”

Naime, „i Rusi (su) ukapirali poslovicu ‘ne pravi se pita od g….a’ i najvjerovatnije ‘navijaju’ za gospodina Daku Davidovića, tajkuna povezanog sa nekadašnjim službama bezbjednosti, te veoma uspješnog poslovnog čovjeka”.

„ОБОЗРЕВАТЕЛЬ”: „Pipci ruskih i srpskih specijalnih službi”

Čejović, između ostalog, navodi da je Davidović „tijesno povezan sa vladikom Joanikijem”.

Jaramaz: Joanikije preuzeo kormilo od nepredvidljivog i po Srbe štetnog Amfilohija

Ostavi komentar

0/300