17 °

max 23 ° / min 12 °

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 13°

Srijeda

01.05.

21° / 15°

Četvrtak

02.05.

16° / 14°

Petak

03.05.

17° / 10°

Subota

04.05.

21° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Draga braćo i sestre… iz Crkve Srbije se žale na fejsbuk profile Ostroga

Religija

Comments 2

Draga braćo i sestre… iz Crkve Srbije se žale na fejsbuk profile Ostroga

Autor: Antena M

  • Viber

Iz ovdašnjeg ogranka Crkve Srbije (SPC), eparhije crnogorsko-primorske nasilno ustoličenog Joanikija Mićovića, danas prenose saopštenje, kako navode Uprave manastira Ostroga, a koje, uz pravopisne popravke, prenosimo u cjelini: 

„Draga braćo i sestre, ovim putem želimo da obavijestimo i informišemo sve vas: da se već duže vrijeme plasiraju razne neistine putem društvenih mreža, prvenstveno fejsbuk profila, koje imaju u svome nazivu manastir Ostrog, a sve se tobož pozivajući na manastir Ostrog i u ime manastira Ostrog. 

Iza ovih saopštenja ne stoji niko iz manastira, kao ni iz Mitropolije crnogorsko-primorske. Manastir Ostrog ima svoju prezentaciju i jedinu zvaničnu stranicu na ovoj adresi; nemamo niti jedan nalog na fejsbuku, tako da pozivamo sve ljude, koji stoje iza tih naloga na društevnim mrežama, da to uklone”. 

Nastojatelj Ostroga je Sergije Rekić, rodom iz okoline Virovitice, Republika Hrvatska. Po obrazovanju – agronom.

 

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

Neznavena

Sanja, Ostrogom ne može upravljati stranac, već rođeni Crnogorac, samim tim vi ne postujete svetog Petra Cetinjskoga niti svetog Vasilija Ostroškog. jer to su svetinje Crne Gore i crnogorskog slobodarskog naroda. Ovim samo pokazuje koliko je CG zarobljena država kada tuđi ljudi upravljaju nasim mana

Sanja

Anteno M, manastir Ostrog je Mitropolija crnogorsko primorska!!!To Vi dobro znate. Iguman manastira Ostroga je jedan vrlo obrazovan i ucen covjek,kojem nijeste imali sta ispraviti do slovne greske. Izuzetan je teolog i covjek ,bice Crna Gora ponosna na njega jednoga dana kao sto je na sv.Vasilija.