8 °

max 16 ° / min 7 °

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 15°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Srijeda

01.05.

23° / 17°

Četvrtak

02.05.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Novi režim rada poslovnica Hipotekarne banke

Ekonomija

Comments 0

Novi režim rada poslovnica Hipotekarne banke

Autor: Antena M

  • Viber

Cijeneći specifičnost trenutka u kojem se zbog koronavirusa našla i Crna Gora, a sa ciljem davanja doprinosa sprečavanju njegovog širenja, Hipotekarna banka preduzela je niz mjera u okviru svog poslovanja, u skladu sa preporukama Instituta za javno zdravlje, Vlade Crne Gore i Centralne banke Crne Gore, saopšteno je iz Hipotekarne banke. 

Prije svega, u svim filijalama Hipotekarne banke na snazi je ograničenje pristupa šalterima i ono se obavlja na način da u filijali može boraviti onoliko klijenata koliko ima slobodnih šalterskih mjesta.

"Tako doprinosimo prevenciji širenja virusa i većoj sigurnosti kako klijenata tako i zaposlenih.

Hipotekarna banka klijentima nudi elektronske servise, prvenstveno servise elektronskog i mobilnog plaćanja, pa apelujemo na građane da ih koriste i da ne posjećuju šaltere banke ukoliko nije neophodno. U tom cilju, Hipotekarna banka će svim svojim korisnicima omogućiti besplatnu aktivaciju i članarinu za korišćenje elektronskog bankarstva u od tri mjeseca. Podsjećamo i da su sve transakcije odrađene putem elektronskog bankarstva unutar Hipotekarne banke besplatne za sva fizička lica.

Hipotekarna banka donekle je izmijenila i režim rada svojih poslovnica, pa podsjećamo da poslovnica na Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog br. 130 radi u dvije smjene, od 8 h do 20 h, a to će biti i novo radno vrijeme poslovnice u Ulici slobode.

Poslovnice u Ruskim kulama u Bloku VI i u Donjoj Gorici (Alliance) radiće u redovnom radnom vremenu, od 8 h do 16 h, a to je i radno vrijeme svih filijala u gradovima širom Crne Gore", navode iz banke.

Dodaju da je Hipotekarna banka, za sada, zatvorila svoje filijale u turističkim naseljima Porto Montenegro, Portonovi, u Tržnom centru Delta City i šaltere u zgradi Rokšpeda na Starom aerodromu.

"Za vrijeme Naredbe Vlade Crne Gore, subota će biti neradni dan u svim filijalama. Kao i do sada, podizanje novca na bankomatima za klijente Hipotekarne banke je besplatno, a oni će redovno biti snabdijevani gotovinom.

Za sva pitanja i nedoumice, na raspolaganju je Call centar, koji se dobija pozivom na broj 19905. Detaljne informacije o servisima mogu se naći i na sajtu: www.hipotekarnabanka.com

Hipotekarna banka na dnevnom nivou prati smjernice Instituta za javno zdravlje, Vlade Crne Gore i Centralne banke Crne Gore, poštuje donesene odluke i blagovremeno će sprovoditi sve neophodne mjere sa ciljem sprečavanja širenja virusa", saopšteno je iz banke. 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR