9 °

max 16 ° / min 8 °

Petak

26.04.

16° / 8°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 15°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Srijeda

01.05.

23° / 17°

Četvrtak

02.05.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Šest laureata nagrada Privredne komore

Ekonomija

Comments 0

Šest laureata nagrada Privredne komore

Autor: Antena M

  • Viber

Nagrada Privredne komore Crne Gore već šest decenija predstavlja prestižno priznanje kojim se ističu vrijedna postignuća crnogorskih pregalaca u kategorijama: uspješno poslovanje, društvena odgovornost, inovativnost i unapređenje menadžmenta.

Ovogodišnje nagrade imaju dodatnu vrijednost jer, kako je saopšteno iz PKCG, afirmišu uspjehe privrednika ostvarene u veoma izazovnim vremenima.

Odbor za dodjelu nagrada Privredne komore Crne Gore donio je odluku da kompanije Hemosan, Zetagradnja i Fly Montenegro budu laureati za uspješno poslovanje u 2021. godini. Privredna komora ovim nagrađuje za postignute rezultate po jednog kandidata iz kategorija preduzetnika/malih privrednih društava, zatim srednjih/velikih preduzeća, kao i kompaniju u ženskom vlasništvu.

Nagrada za društvenu odgovornost biće dodijeljena Industriji piva i sokova “Trebjesa” iz Nikšića.

Laureat nagrade za inovativnost je Crnogorski Telekom, a za unapređenje menadžmenta Nikola Milić, izvršni direktor hotelske grupacije Casa del mare, koja posluje u sastavu Talija company d.o.o. iz Herceg Novog.

Dodjela nagrada biće organizovana u novembru na Međunarodni dan preduzetnika, a o detaljima će javnost biti naknadno obaviještena.

Nagradu Privredne komore Crne Gore, kao najveće privredno priznanje u državi uručuje tradicionalno Predsjednik Crne Gore, uvažavajući nemjerljiv značaj privrednika za državni prosperitet.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR